fbpx

Direct gevonden worden door potentiële klanten

PROMOTIE MET GOOGLE ADS

Waarom gebruiken bedrijven Google Ads voor de promotie van hun diensten en producten?

97% van de Nederlanders gebruikt Google als zoekmachine. En dat maakt Google Ads tot het meest gebruikte online advertentiemedium in Nederland. Door te adverteren in de zoekresultaten van Google wordt een advertentie getoond aan de doelgroep.

Sommet Media voor jouw Google campagnes

WAT IS GOOGLE ADS?

Google Ads is een advertentieprogramma van Google. Hiermee kun je adverteren in de zoekresultaten van Google. In dat programma kan je advertentieteksten instellen en bieden op woorden waar gebruikers van Google op zoeken.

Op deze manier adverteer je dus alleen wanneer iemand actief op zoek is naar informatie of een product.

WERK SAMEN MET GOOGLE ADS EXPERTS

Campagnes instellen, optimaliseren en waardevolle inzichten geven. Ons doel is om voor jouw account de beste resultaten te creëren.

ONZE BELOFTE ALS ONLINE PARTNER

3 kernwaarden

TOEGEWIJDE
PROFESSIONALS

We hebben een volledige focus op het behalen van succes en tevredenheid voor klanten. Vanaf de start streven we het hoogste niveau na. Je hebt één vast aanspreekpunt die meedenkt en nieuwe kansen benut.

GERICHT OP HET
GEWENSTE RESULTAAT

Van tevoren besproken doelstellingen houden we altijd in het vizier. Denk aan verkopen via de webshop of demoaanvragen. Het behaalde resultaat delen we op heldere en transparante wijze.

BETROUWBAAR
EN DYNAMISCH

De online markt is constant in ontwikkeling, dus zijn wij dat ook. Onze gestructureerde én flexibele werkwijze maakt het mogelijk om snel te blijven schakelen. Ook onder onverwachtse omstandigheden.

Wil je vrijblijvend advies over de mogelijkheden?

Vul het formulier in en laat ons weten of je informatie wilt ontvangen over je nieuwe WordPress project of online marketing. Onze experts staan je graag te woord.

Vul het contactformulier in

TOP