Beoordeling: 4,9 / 5
10 jaar ervaring
Full service experts

Fittergy Group

De naam Fittergy Group is de organisatie achter mooie labels melatonine.nl, b12.nl en sportvasten.nl. Zij ontwikkelen producten voor consumenten en healthcare professionals. Veel labels in een competitieve markt = behoefte aan een ijzersterke SEO strategie!
Portfolio Online Marketing & website projecten Sommet Media Fittergy Group

Vraag van de klant

De opdracht

Onderzoek, analyseer, adviseer en voer de SEO uit. In de markt waarin Fittergy zich bevindt is er veel concurrentie in allerlei vormen en maten. Daarom is het essentieel om de SEO strategie te toetsen aan de hand van haalbaarheid en dan pas uit te voeren, met focus op duurzame resultaten.

De opdracht in een notendop

Het doel

Door gebruik te maken van benchmarks, bewezen SEO tools en best practices bepalen we de SEO campagnes voor Fittergy. Waar zit de concurrentie en wat zijn relevante zoekwoorden met interessante zoekvolumes? Op al deze vragen geven we antwoord, zodat we in de volgende fase heel gericht aan het werk kunnen. Zo weten we ook welke SEO middelen kunnen zorgen voor het beste resultaat.

Waar deden ze het voor?

Het resultaat

Het is bekend dat SEO een langdurig traject is. Maar door zowel te focussen op on-page SEO als off-page SEO, is het ons gelukt om op tal van keywords op de eerste pagina (bovenin Google) te komen. Dit geldt voor zogenaamde longtail keywords met relatief weinig zoekvolume, waarbij de bezoeker dichtbij de conversie zit. Ook algemenere keywords met veel zoekvolume staan voor diverse labels hoog in Google.

In de statistieken zien we een gestage, continue toename van organisch verkeer. Als fullservice internetbureau worden we ook als CRO specialist gevraagd mee te denken. Hierdoor wordt het rendement op organische bezoekers én bezoekers uit andere kanalen ook nog verhoogd.

Meer organische bezoekers met SEO?

Laat je adviseren

We zijn trotse SEO partner voor uiteenlopende klanten. Van lokale organisaties, tot start-ups en voor (inter)nationale e-commercebedrijven hebben we succesvolle SEO campagnes lopen. Wil je ook een SEO bureau inschakelen? Wij helpen bij:
Wil je meer organische bezoekers die ook nog eens op je website en webshop tot conversie overgaan? Laten we starten met een vrijblijvend adviesgesprek. We kunnen geen garantie geven op succes, maar zullen wel altijd objectief advies geven. Neem contact op met één van onze SEO experts.
Internet bureau Utrecht Sommet Media

Je laten adviseren? Dat kan!

We nodigen je graag uit voor een creatieve sessie met één van onze social experts.