Beoordeling: 4,9 / 5
10 jaar ervaring
Full service experts

Frecious

Frecious is een naam die je misschien wel kent van hun goed verkopende versgeperste sappen. Al jarenlang weten ze duizenden klanten blij te maken met hun gezonde sappen. Een slim ingerichte, duurzame SEO strategie moet flink helpen met de torenhoge groeiambities.
Portfolio Online Marketing & website projecten Sommet Media Frecious

Vraag van de klant

De opdracht

Accelereer en inspireer Frecious met een SEO strategie. Niet zomaar een eenvoudige opdracht, want Frecious wilt absolute topposities in Google met een hoge concurrentiegraad. Om dit te realiseren, is inzicht nodig in de benodigde tijd, budgetten en wat de focus moet zijn.

De opdracht in een notendop

Het doel

Een grote uitdaging voor het account is om de juiste focus te bepalen. Er zijn duizenden zoekwoorden die mogelijk interessant zijn om hoog op te ranken in Google. Door een gedegen onderzoek uit te voeren brengen we relevante zoekwoorden in kaart die voor Frecious commercieel gezien ook interessant zijn. Na het afstemmen van de juiste zoekwoorden, hebben we de strategie tweeledig aangepakt. Ten eerste de on-page optimalisatie. Naast het uitvoeren geven we ook advies voor interne medewerkers, zodat ze er zelf mee aan de slag kunnen gaan. Minstens zo belangrijk is natuurlijk de off-page optimalisatie. Met kwalitatieve linkbuilding verbeteren we stap voor stap de autoriteit van de Frecious webshop.

Waar deden ze het voor?

Het resultaat

Door het uitvoeren van een complete SEO strategie, krijgt elke landingspagina en blog een sterke boost. De eerste maanden zagen we al wat mooie stijgingen naar top 1 posities. Denk aan zeer interessante zoekwoorden als [detox], [groentesap] en [ijzer voedsel] met hoge zoekvolumes.

Het resultaat is dat organisch zoekverkeer constant blijft stijgen, waardoor de naamsbekendheid van Frecious meegroeit. Onze focus is naast het behalen van de topposities, ook het behouden van topposities. Dit doen we met kwalitatieve outreach en het blijvend verbeteren van de autoriteit van Frecious.

Meer organische bezoekers met SEO?

Laat je adviseren

We zijn trotse SEO partner voor uiteenlopende klanten. Van lokale organisaties, tot start-ups en (inter)nationale e-commerce bedrijven hebben we succesvolle SEO campagnes lopen. Wil je ook een SEO bureau inschakelen? Wij helpen bij:
Wil je meer organische bezoekers die ook nog eens op je website en webshop tot conversie overgaan? Laten we starten met een vrijblijvend adviesgesprek. We kunnen geen garantie geven op succes, maar zullen wel altijd objectief advies geven. Neem contact op met één van onze SEO experts.
Internet bureau Utrecht Sommet Media

Je laten adviseren? Dat kan!

We nodigen je graag uit voor een creatieve sessie met één van onze social experts.