Beoordeling: 4,9 / 5
10 jaar ervaring
Full service experts

Salora

Salora is een bekende aanbieder van consumentenelektronica. Al generaties lang weet het klanten aan te spreken met mooi ontworpen televisies, audio en witgoed voor scherpe prijzen. Een merk dat al langere tijd bestaat, moet met de tijd meegaan maar wel met behoud van de identiteit.
Wordpress webshop laten maken Sommet Media Salora Logo

Vraag van de klant

De opdracht

Salora gebruikt tientallen soorten uitingen. Van verpakkingen tot aan producten, posters, banners en een webshop. Zonder het logo te veranderen, wat is er mogelijk om de uitingen een frisse update te geven?

De opdracht in een notendop

Het doel

Begrijpelijk dat Salora het logo niet wilt veranderen, want dit brengt een grote investering met zich mee om het logo op alle producten en andere uitingen te vervangen. We hebben ons daarom gefocust op het halen van bruikbare elementen uit het logo en hier een modern jasje voor ontworpen. Daarnaast moest er meer structuur komen met een duidelijk vormgegeven Brand Guide.

Waar deden ze het voor?

Het resultaat

Een redesign die bij het merk Salora past en waar de komende jaren verder op gebouwd kan worden voor meer herkenning. Met een moderne Brand Guide die de basis heeft gelegd voor onder andere:
De investering geeft een frisse nieuwe uitstraling. Het biedt veel ruimte om het merk verder te versterken voor in de toekomst.
Bekijk het hier! www.salora.nl

Meer verkopen uit je webshop halen?

Laat je adviseren

Laat je nieuwe webshop realiseren bij Sommet Media. Als full service internetbureau verzorgen we alles wat je nodig hebt voor een goed lopende Woocommerce webshop:
Laat je inspireren tijdens een vrijblijvende kennismaking. We geven advies over het design, functionaliteiten en wat een optimale gebruiksvriendelijkheid is. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.
Internet bureau Utrecht Sommet Media

Webdesignopdrachten?

We denken graag met je mee voor een nieuwe website, webshop of huisstijl. Neem hier contact op.