Beoordeling: 4,9 / 5
10 jaar ervaring
Full service experts

Salora

Salora is groot geworden door de verkoop van modern ontworpen consumentenelektronica voor een zeer scherpe prijs. Met een breed assortiment aan o.a. televisies, audio en witgoed spreekt het de slimme consument aan. Het bereiken van de doelgroep via online kanalen is essentieel.
Wordpress webshop laten maken Sommet Media Salora Logo

Vraag van de klant

De opdracht

Het brede assortiment weergeven in een moderne webshop. De webshop moet passen bij het nuchtere merk Salora, die Scandinavische roots heeft. Het moet een digitale etalage worden waarin consumenten kunnen vergelijken, oriënteren en kunnen kopen: zowel in de webshop als bij de vele aangesloten dealers.

De opdracht in een notendop

Het doel

Een mooie en uitdagende opdracht voor een klant met wie we al sinds 2015 met veel plezier mee samenwerken. Er moest een nieuw design komen voor de webshop die past bij de vrij brede doelgroep. Daarnaast moet de webshop gekoppeld zijn met diverse externe platformen, zoals Exact, Filemaker en Icecat.

Waar deden ze het voor?

Het resultaat

In WordPress Woocommerce hebben we met de pagebuilder Elementor een compleet nieuwe webshop op maat gemaakt. Met een overzichtelijke navigatiestructuur, handige zoek- en filteropties om snel bij het gewenste product te komen.

Er is gebruik gemaakt van echte sfeerfoto’s met Salora producten, die zijn geschoten tijdens een fotoshoot in samenwerking met de klant. Dit zorgt voor een authentieke uitstraling.

De webshop is verder voorzien van SEO: zowel qua techniek als content volledig geoptimaliseerd voor Google. Zo kan Salora nog jarenlang gebruik maken van een moderne webshop die perfect voorziet in de behoefte van hun klanten.
Bekijk het hier! www.salora.nl

Meer verkopen uit je webshop halen?

Laat je adviseren

Laat je nieuwe webshop realiseren bij Sommet Media. Als fullservice internetbureau verzorgen we alles wat je nodig hebt voor een goedlopende WooCommerce webshop:
Laat je inspireren tijdens een vrijblijvende kennismaking. We geven advies over het design, functionaliteiten en wat een optimale gebruiksvriendelijkheid is. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.
Internet bureau Utrecht Sommet Media

Je laten adviseren? Dat kan!

Bij Sommet Media bieden wij alles onder één dak aan voor jouw professionele WordPress webshop.