Beoordeling: 4,9 / 5
10 jaar ervaring
Full service experts

WLA

Heb jij al een WLA in huis? Met hun uitgebreide assortiment van huishoudelijk apparatuur zijn ze al in tal van huishoudens te vinden. Niet zo gek ook, als je bedenkt dat hun producten met uitstekende prestaties voor vriendelijke prijzen te koop zijn. Nu nog een passende webshop!
Wordpress website laten maken Sommet Media WLA

Vraag van de klant

De opdracht

Bij witgoed producten hoort een frisse, schone uitstraling. Daarnaast moet de getoonde informatie over producten praktisch en overzichtelijk gepresenteerd zijn. Klanten willen namelijk weten wat de functionaliteiten en de prestaties zijn. Kan er gezorgd worden voor een ‘tijdloze’ webshop waarin design en praktisch gemak optimaal samengaan?

De opdracht in een notendop

Het doel

Realiseer een webshop in een gebruiksvriendelijk CMS met een zelfontworpen design, waarbij de producten centraal staan. Bezoekers die het merk WLA nog niet kennen, moeten hier een positieve indruk krijgen.

Waar deden ze het voor?

Het resultaat

We geloven dat WooCommerce voor de meeste organisaties een heel fijn CMS is om mee te werken, mits het natuurlijk goed is ingericht. Om deze reden hebben we voor WLA ook gekozen om de webshop in WordPress WooCommerce te bouwen.

Het resultaat is een responsive design waarin bezoekers makkelijk kunnen navigeren. Met enkele klikken op de knop lees je alle productinformatie op zowel desktop, laptop, tablet en smartphone. De webshop voldoet verder aan alle richtlijnen om optimaal te presteren in zoekmachines.
Bekijk het hier! www.wla.nl

Meer verkopen uit je webshop halen?

Laat je adviseren

Laat je nieuwe WooCommerce webshop realiseren bij Sommet Media. Als fullservice internetbureau verzorgen we alles wat je nodig hebt voor een WordPress webshop met uitstekende prestaties:
Laat je inspireren tijdens een vrijblijvende kennismaking. We geven advies over het design, functionaliteiten en wat een optimale gebruiksvriendelijkheid is. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.
Internet bureau Utrecht Sommet Media

Je laten adviseren? Dat kan!

Bij Sommet Media bieden wij alles onder één dak aan voor jouw professionele WordPress webshop.