Google score: 4,9 / 5,0
10 jaar ervaring
Full service experts
Barista-Bandits-logo-crop.svg

Optimaal bedienen van de klant = key

Barista Bandits is een specialist in het verzorgen van onvergetelijke hospitality ervaringen. Met goedlachse barista’s, op maat gemaakte koffiewagens en uiteraard heerlijke dranken. Zij weten precies hoe ze de klant moeten bedienen en wij snappen waar de informatiebehoefte zit van hun klant.

Continue optimalisatie

Kwalitatieve SEO en SEA

Een barista die een ambachtelijk kopje koffie aanbiedt is een graag geziene persoon op een event. Maar Barista Bandits richt zich op specifieke klanten, met bijv. een bepaalde minimum afname. Aan ons de uitdaging om de juiste bezoekers te trekken naar de website die omgezet kunnen worden in kwalitatieve leads.
Daarnaast zijn er in de afgelopen jaren heel veel spelers op de markt toegetreden. Het is daardoor steeds uitdagender om positief op te blijven vallen met organische zoekresultaten en relevante Google advertenties.

Sommet Media voor elke klant een #1 service

Henry BudhiEigenaar Barista Bandits
Lees verder
Wij zijn in 2017 in contact gekomen met Sommet Media. Inmiddels laten wij onze Google Ads campagne, website en SEO beheren door Sommet Media met alle tevredenheid!

Je hebt direct contact met de mensen die aan de slag gaan voor jouw website en Ads campagne. Daardoor kan er snel worden geschakeld. Ze nemen veel tijd om alle wensen in kaart te brengen en komen uiteraard ook met suggesties!

Alles in één

Het resultaat

De succesvolle samenwerking met Barista Bandits is begonnen in 2017. In de afgelopen jaren hebben we twee keer de site gemaakt, een rebranding meegemaakt en een grote uitdaging gehad: het stilleggen van de barista branche tijdens de corona-lockdown.

Doordat we elkaar zo goed kennen, is het makkelijk en snel schakelen. Wanneer we mogelijkheden zien, geven we advies en ontvangen we snel een reactie. Hierdoor hebben we de resultaten van Barista Bandits naar de top van Google kunnen brengen en zijn we er voor ze om ze daar te houden. Een aantal voorbeelden van behaalde resultaten in 2023 t.o.v. van het jaar ervoor.

Ruim 800 conversies via Google Ads.

37% gestegen in organisch verkeer.

3x zoveel zoekwoorden in de top 10.

Verbetering van kwalitatieve leads.

Groeien door lokale SEO en SEA?

Geloof je net als wij dat zoekmachinemarketing jouw bedrijf kan helpen groeien, maar zoek je nog de juiste groeipartner? Onze klanten waarderen ons om de expertise, klantvriendelijkheid en flexibiliteit. Door ons bewust te positioneren als kleiner bureau, hebben we snelle korte lijnen. Jij krijgt een vast account team die keihard en slim werkt voor jouw resultaat. Dus ben je op zoek naar:
Neem dan contact met ons op en ervaar onze werkwijze in een vrijblijvend adviesgesprek. Onze enthousiaste experts vertellen je waar de kansen liggen met zoekmachinemarketing. En, waar je jouw budget en tijd níet in moet stoppen. We staan namelijk voor eerlijke marketing voor iedereen.

Bekijk meer van ons werk

Online marketing
De Koninklijke Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging, is dé autoriteit op het gebied van bergsport in Nederland.
Webdesign
Unieke leadgeneratie website. Al jaren is Barista Bandits een unieke aanbieder van barista’s en bijbehoren op evenementen.
Online marketing
SEO en SEA voor continue groei. Holland Recycling is een internationale speler op het gebied van recycling en datavernietiging.