Beoordeling: 4,9 / 5
10 jaar ervaring
Full service experts

Bèta Challenge

Een landelijk samenwerkingsverband tussen scholen als Bèta Challenge staat veel in contact met de aangesloten leden. Daarom moeten uitingen herkenbaar zijn, waardoor er een gevoel van saamhorigheid en uniformiteit ontstaat. Wat dit betekent voor de nieuwe huisstijl?
Wordpress website laten maken Sommet Media Beta Challenge

Vraag van de klant

De opdracht

De huidige huisstijl is verouderd en past niet meer bij wat de organisatie wilt uitstralen. Het logo, drukwerk en online uitingen zijn toe aan een moderne update. Kan er voor Bèta Challenge een compleet redesign verzorgd worden, doorgevoerd in diverse uitingen?

De opdracht in een notendop

Het doel

Een leuke, creatieve opdracht waar we natuurlijk graag mee aan de slag gingen. Omdat we de organisatie nog niet goed genoeg kennen, was het belangrijk om met vertegenwoordigers van Bèta Challenge om de tafel te gaan zitten. Door het stellen van de juiste vragen, kregen we een concreet beeld van wat de organisatie wilt uitstralen. Met de verzamelde input zijn we aan de slag gegaan. Alle stappen op het gebied van grafisch design zijn uitgevoerd: van concept tot creatie en realisatie.

Waar deden ze het voor?

Het resultaat

Er werd er een nieuw logo ontworpen dat staat voor wat de organisatie wilt bereiken. Namelijk onderwijs ontwikkelen en verbeteren, voor zowel de leerlingen en scholen. Kortom, je wilt de twee doelgroepen bereiken en aanzetten tot actie. In het logo zie je daarom ook een tekstballon-icoon en een play-button terug.

Het logo is vervolgens gebruikt als basis voor de nieuwe brand guide: hét document dat door iedereen wordt gebruikt die zich bezighoudt met een uiting. Zo zorgen we voor structuur, duidelijkheid en voor nog meer herkenning.

Het eindresultaat zijn unieke én samenhangende uitingen zoals een placemat, poster, brochure, PowerPoint-presentatie, beleidsdocumenten en natuurlijk een inhouse ontwikkelde WordPress website.

Versterk je bedrijf met grafisch werk

Laat je adviseren

Als creatief bureau verzorgen we grafisch-designwerk dat tot in de puntjes is verzorgd. Ben je ook op zoek naar een designbureau die zowel online als offline sterk is? Wij helpen bij:
Heb je een creatieve partner nodig voor grafisch design voor jouw bedrijf? Laten we starten met een vrijblijvend inspiratiegesprek. We leren graag je bedrijf beter kennen en denken met je mee over de mogelijkheden om een toekomstbestendige identiteit neer te zetten. Neem contact op met één van onze design experts.
Internet bureau Utrecht Sommet Media

Webdesignopdrachten?

We denken graag met je mee voor een nieuwe website, webshop of huisstijl. Neem hier contact op.