Beoordeling: 4,9 / 5
10 jaar ervaring
Full service experts

Kleurrijk design voor een bijzonder bedrijf

In de competitieve markt van kinderdagverblijven is het niet eenvoudig om dicht bij jezelf te blijven. Er is een tekort aan goed personeel en een grote vraag naar plekken bij de verblijven. Daarom des te bijzonderder dat KDV Jansen & Jansen met hun eigen visie zich al jarenlang positief weet te profileren. Om dat te onderstrepen, is er een nieuwe huisstijl en website gemaakt.

Onderscheiden zonder overdrijven

De uitdaging

Het eerst gemaakte logo en huisstijl is vanaf de oprichting nooit veranderd. Dus aan ons de taak om ze een moderne variant te presenteren die toch volledig past bij wat ze willen uitstralen. Vervolgens moesten we dat doortrekken naar een totaal unieke website. Met persoonlijke uitstraling en elementen die bij concurrenten niet te zien zijn.

Sommet Media voor elke klant een #1 service

Patrick van RooijenEigenaar KDV Jansen & Jansen
Lees verder
Een aantal weken geleden is onze nieuwe website www.kdvjansenenjansen.nl live gegaan en wat is ie mooi geworden. We stonden nogal sceptisch tegenover het introduceren van een nieuw logo. We waren gehecht aan ons logo en bijbehorende huisstyle. Vi-Hau, Jordy en Arquin hebben getoond het vermogen te hebben om ons uitgebreide wensen en eisenpakket te vertalen naar een style die bij ons kinderdagverblijf hoort.

Met Sommet werkt het gewoon lekker. Ze nemen uitgebreid de tijd om goed naar jou als klant te luisteren, niets is te veel gevraagd. Het is gewoon een fijn bedrijf!

Bijzonder uniek

Het resultaat

Door goed te luisteren naar de wensen, hebben we een logo en huisstijl opgeleverd waar de klant 100% blij mee is. De volgende stap was het doortrekken naar een op maat design, gebouwd met Elementor in WordPress. Met aparte pagina’s voor de verschillende locaties en content waarmee het persoonlijke karakter van de organisatie tot leven komt.

Het onderhoud en updaten van de website is ook tot in de puntjes verzorgd. De site draait op een snelle, veilige hosting en is geoptimaliseerd voor Google. Zo is de website ook geschikt gemaakt voor Google campagnes.

Ben je ook benieuwd naar het responsive design? En wil je zien hoe we speelse elementen gebruiken geheel in lijn met de huisstijl? Check de nieuwe site van Kinderdagverblijf Jansen en Jansen.

Jouw website naar een hoger niveau?

Laat jouw nieuwe website in WordPress maken. Het meest gekozen websitesysteem, o.a. vanwege de hoge gebruiksvriendelijkheid voor het beheren van content en de vele ontwerpmogelijkheden. Onze ervaren WordPress developers zorgen ervoor dat jouw website de ideale uitstraling krijgt. Compleet met:
Heb je een websiteopdracht en wil je weten hoe we te werk gaan? Check ook onze werkwijze voor webprojecten of neem contact met ons op. Een gesprek is altijd vrijblijvend en geeft je meer inzichten in de mogelijkheden.

Bekijk meer van ons werk

NKBV-Omslagfoto Online marketing

NKBV

De Koninklijke Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging, is dé autoriteit op het gebied van bergsport in Nederland.
Lees meer
Jobmatix-Omslagfoto Online marketing

Jobmatix

Als pioniers in job marketing automation staat het creëren van de ultieme klantbeleving centraal bij Jobmatix.
Lees meer
Online marketing

Barista Bandits

Optimaal bedienen van de klant is key. Barista Bandits is een specialist in het verzorgen van onvergetelijke hospitality ervaringen.
Lees meer