fbpx

Vacature voor ambitieuze professionals

WORDPRESS DEVELOPER BACK-END

Leuk dat je de tijd neemt voor onze vacature! Neem het rustig door en we zien je reactie graag tegemoet.

INTRODUCTIE - Wil jij een nieuwe stap zetten in je carrière bij een informeel en ambitieus internetbureau in Utrecht? En heb je al een paar jaar ervaring met WordPress Back-end development die je graag deelt met collega’s? Lees dan snel verder voor meer informatie.

Sommet-Media-internetbureau-Utrecht-html5
Sommet-Media-internetbureau-Utrecht-css
Sommet-Media-internetbureau-Utrecht-wordpress-wit
Woocommerce logo Wit sommet media

Wat je kan verwachten bij Sommet Media

Hier houden we van structuur, maar geen dag is hetzelfde. Je werkt aan langdurige projecten of krijgt spontane aanvragen van collega’s en klanten. Aan jou om de juiste prioriteiten te stellen en een glimlach te bezorgen door het goede werk wat je oplevert.

Bij onze WordPress projecten heb je de aandacht voor zowel techniek, duurzaamheid en design. Je bouwt een opgeleverd design tot in de puntjes na en zorgt voor snelle laadtijden en stabiele functies, waar de klant, websitebezoeker en Google helemaal blij van wordt.

VERDER HANDIG OM TE WETEN
- Je komt te werken in een team met een gemiddelde leeftijd van 28 jaar.
- We bestaan uit twee afdelingen, 1) Webdevelopment en 2) Online Marketing met in totaal acht collega’s.
- We zitten en blijven graag in een groei- en ontdekkingsfase. Dat betekent dat niet alles volgens het boekje gaat en dat hoeft ook zeker niet. Er is ruimte voor verbetering en ieders bijdrage hiervoor wordt evenveel gewaardeerd.
- Gezelligheid en humor is erg belangrijk! We hebben regelmatig borrels, teamuitjes en tussen het serieuze werken door maken we graag een dolletje.
- Je moet je thuis voelen op je werkplek. Daar draagt iedereen en jijzelf natuurlijk een steentje in bij.
- En we hebben een gezonde work-drive: we werken gefocust door en leveren volgens afspraken, maar dit mag nooit ten koste gaan van werkplezier.

Full service internetbureau sommet media
Britt & Koen - Pitch and put
Kevin & Jordy
Sommet-Media-internetbureau-Utrecht-social-media

Functie-eisen

Als Webdeveloper krijg je binnen Sommet Media veel verantwoordelijkheid en kun je je zowel in de breedte als in de diepte ontwikkelen. Heb je een goed idee en zie je kansen in de markt? Dan krijg je de tijd en ruimte om dit zelf neer te zetten. Daarvoor wordt er het volgende van je gevraagd:

o Je bent afgestudeerd op HBO-niveau in de richting van Communicatie & Multimedia Design of een opleiding in een vergelijkbare richting.
o Wat WordPress inhoudt hoeft jou niet uitgelegd te worden; je hebt minimaal 3 jaar ervaring.
o Medior niveau kennis van HTML, PHP, Javascript en CSS.
o Medior niveau kennis van API’s en plugins.
o Je bent leergierig, ambitieus en zelfstandig.
o Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Klanten weet je via e-mail en/of telefoon geduldig en professioneel te woord te staan.
o Je bent resultaatgericht en werkt nauwkeurig.
o Planning bijhouden en vooruit kijken gaat je makkelijk af.
o Pré is als je ervaring hebt met pagebuilders als Divi en Elementor.

Dit krijg je aangeboden

We willen groeien en zoeken goede collega’s voor de lange termijn. Voor wat hoort wat en daarom investeren we graag in collega’s die met ons verder willen groeien.

✓ Op basis van je ervaring, kennis en persoonlijke drijfveren ontvang je een passend en concurrerend salaris.
✓ De mogelijkheid om een dynamisch bureau van dichtbij te leren kennen met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
✓ Door middel van kennissessies, bezoeken aan events en seminars blijf je constant op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen webdevelopment.
✓ Werken met leuke, ambitieuze klanten. Van start-ups tot gevestigde bedrijven en internationale e-commerce organisaties.
✓ Ook belangrijk; gezellige borrels, goede koffie en thee en een informele sfeer op een mooi kantoor in Utrecht.

INTERESSE IN DE VACATURE VAN WORDPRESS DEVELOPER BACK-END?

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie. Of stuur je enthousiaste toelichting en CV op info@sommetmedia.nl ter attentie van de Dhr. Vi-Hau Huynh. Je ontvangt altijd binnen enkele werkdagen een persoonlijke reactie.

ONZE BELOFTE ALS ONLINE PARTNER

3 kernwaarden

TOEGEWIJDE
PROFESSIONALS

We hebben een volledige focus op het behalen van klantensucces- en tevredenheid. Vanaf de start streven we het hoogste niveau na. Je hebt één vast aanspreekpunt die meedenkt en nieuwe kansen benut.

GERICHT OP HET
GEWENSTE RESULTAAT

Van tevoren besproken doelstellingen houden we altijd in het vizier. Denk aan verkopen via de webshop of demoaanvragen. Het behaalde resultaat delen we op heldere en transparante wijze.

BETROUWBAAR
EN DYNAMISCH

De online markt is constant in ontwikkeling, dus zijn wij dat ook. Onze gestructureerde én flexibele werkwijze maakt het mogelijk om snel te blijven schakelen. Ook onder onverwachtse omstandigheden.

TOP