Google score: 4,9 / 5,0
10 jaar ervaring
Full service experts

12 onmisbare tips voor de beste SEO landingspagina

Download gratis onze SEO infographic voor het optimaliseren van landingspagina’s voor Google. Alle best practices van tientallen SEO projecten gebundeld tot een kant-en-klare stappenplan voor jou!

Gratis download

SEO infographic update 2023

Wil je hoger in Google komen met je landingspagina? Dan moet de pagina SEO-technisch picobello zijn. Alleen hoe zorg je daarvoor? Wat zijn nou de juiste SEO technieken om hoger in de zoekresultaten van zoekmachines te komen? We helpen je graag een handje!

Download hierboven onze SEO infographic – gratis! Wij geven je in deze stappenplan de meest belangrijke SEO tips mee. Dit is de ideale stappenplan voor iedereen die een sterke SEO basis wilt neerzetten met een websitepagina.

Wij hielpen deze klanten al aan topposities in Google

Website vindbaar maken Sommet Media Eastmen
Logo Domino's pizza
Website vindbaar maken Sommet Media Frecious
Logo Salora
Website vindbaar maken Sommet Media Holland Recyling
Website vindbaar maken Sommet Media BOHLT
Website vindbaar maken Sommet Media The Unit Company
Website vindbaar maken Sommet Media B12
Logo NL Dance

12 beste SEO tips

#1 stappenplan -Handig in PDF

Onze SEO infographic is verkrijgbaar in handig PDF formaat. Dit handige document kan je dus downloaden, delen met anderen en zelfs printen voor je eigen gemak.

Een infographic is een visueel overzicht met alle belangrijke informatie. Door middel van tekst en illustraties leggen we je uit wat je moet weten. Jij leest in simpele taal waar je op moet letten bij het opzetten van een SEO-geoptimaliseerde landingspagina. Een handige checklist met onze 12 beste SEO tips!

Een goede start

Tips voor een sterke SEO pagina

Hieronder zie je een beknopt overzicht met de 12 beste SEO tips die we graag met je willen delen. Meer weten: download dan zeker onze gratis SEO infographic. In het praktische PDF bestand lees je dé 12 onmisbare basistips voor een optimale SEO landingspagina, compleet met uitleg en duidelijke afbeeldingen.

De infographic kan je gebruiken als een checklist. Met onze tips leg je een stevige basis voor je website. Als je jouw landingspagina SEO-vriendelijk inricht, dan bereik je sneller het gewenste resultaat.

Alle 12 SEO tips op een rijtje
 1. Kies een goed zoekwoord als focus trefwoord
 2. Bekijk wat de concurrentie over het zoekwoord schrijft
 3. Vind de perfecte zoekwoorddichtheid
 4. Gebruik het zoekwoord in de headings
 5. Houd je URL simpel, relevant en accuraat
 6. Val op met visueel materiaal
 7. Zet je zoekwoord in de eerste alinea
 8. Schrijf 10% meer content dan de concurrentie
 9. Link door naar autoritaire websites
 10. Optimaliseer de namen en alt tags van afbeeldingen
 11. Maak je landingspagina’s mobielvriendelijk
 12. Werk aan de gebruiksvriendelijkheid van je website
Wil je op een organische manier een goede positie bereiken in Google? Met Search Engine Optimization (SEO) wordt je bedrijf beter gevonden in Google. Lees eventueel meer over onze SEO aanpak en waar we op letten als we zoekwoorden onderzoek uitvoeren. Onze SEO specialisten helpen je graag!
Internet bureau Utrecht Sommet Media

Meer bezoekers met SEO

Wil je vlotte en zoekmachine-vriendelijke teksten op je website of de website technisch verbeteren? Wij halen het maximale uit je websiteteksten en de website. Zo word je nog beter gevonden in Google en krijg je meer gratis bezoekers!