Google score: 4,9 / 5,0
10 jaar ervaring
Full service experts

Webdevelopment werkwijze

Ben je op zoek naar een visueel aantrekkelijke en conversiegerichte website of webshop? Of wil je een nieuw logo met bijbehorende huisstijl laten ontwerpen? Ontdek hieronder hoe ons team Webdesign/Webdevelopment te werk gaat.
Stappenplan

Onze werkwijze

In 5 stappen begeleiden wij jou naar online succes. Hoewel elke samenwerking uniek is, volgen al onze webdesign- en webdevelopment-projecten een gemeenschappelijke aanpak. Dus, laat je bijvoorbeeld jouw (nieuwe) website bouwen of logo door ons ontwerpen? Hier is wat je kan verwachten.

Jouw webproject

Begint hier!

Stap 1:

Kennismaking

Bij deze eerste kennismaking verzamelen we de bouwstenen voor de ontwikkelfase. Wat is je bedrijf? Hoe ziet jouw ideale website (of design) eruit en wat is je budget? We stellen niet alleen vragen, maar luisteren vooral. Ook belangrijk: na ons gesprek weet je direct of er een klik is.

Voorbereiden

Alles op orde!

Stap 2:

Fysieke afspraak

Tijdens deze meeting beoordelen we de haalbaarheid en gaan we punten na waar je mogelijk nog niet aan had gedacht. Wil je bijv. een website met betaalmogelijkheden of meertaligheid? We bespreken de strategie, benodigde middelen en bekijken of extra expertises zoals (SEO, SEA, CRO en/of social media) nodig zijn.

Plan van aanpak

Zo doen we dat!

Stap 3:

Overleg en offerte

In het voorstel lees je wat je doelen zijn, hoe we die gaan bereiken en wat de kosten zijn. In de offerte bespreken we ook de technologieën die we gaan gebruiken om aan je specifieke behoeften te voldoen. Is alles akkoord? Dan vind je in de globale planning een praktische tijdlijn.

Ontwikkeling

Aan de slag!

Stap 4:

Project opstarten en design ontwerpen

Het startschot is gegeven na de kick-off e-mail en meeting. De realisatie en samenwerking gaan van start. Je weet wanneer je de content moet aanleveren (of krijgt). We presenteren het logo en de huisstijl en we ontwerpen de homepage om de look & feel te bepalen voor de andere pagina’s.

Lancering

Finishlijn in zicht!

Stap 5:

Development en livegang

Is het design goedgekeurd? Webdevelopment bouwt je site en zet ‘m live zodra die door jou goedgekeurd is. Natuurlijk kunnen we ook WordPress-hosting, onderhoud en contentaanpassingen voor jou regelen. Zo wordt je site snel, veilig en up-to-date opgeleverd én blijft het ook zo.
Henry Budhi
Henry BudhiEigenaar
Lees verder
Je hebt direct contact met mensen die aan de slag gaan voor jouw website. Daardoor kan er snel worden geschakeld.
Nicole van der Lee
Nicole van der LeeEigenaar
Lees verder
Super fijne samenwerking met dit internetbureau! Betrouwbaar, snelle communicatie en inlevingsvermogen.
Saad Koulliss
Saad KoullissEigenaar
Lees verder
Iedereen is zeer meedenkend en enthousiast om steeds iets nieuws aan te gaan. Ik heb naast een mooie webshop ook veel nieuwe dingen geleerd. Als je naar professionals op zoek bent dan is sommet media de perfecte partner!

Vraag een adviesgesprek aan

Wil je grafisch design en/of webdevelopment laten uitbesteden? Het begint allemaal met een vrijblijvend gesprek. Vraag vandaag nog een adviesgesprek aan. Onze specialisten komen met een plan van aanpak voor jouw web- of DTP-project. Je zit nergens aan vast!

Terugbelverzoek

Ben je nog niet helemaal zeker van je zaak? Laat je naam en telefoonnummer achter. Onze specialist belt jou zo snel mogelijk terug.

Onze aanpak

Veelgestelde vragen

Heb je nog onbeantwoorde vragen over onze aanpak? Kijk hieronder om te checken of jouw vraag al is beantwoord. Is dit niet het geval? Neem dan gerust contact met ons op.

Een webdesigner richt zich met name op het visuele aspect en de customer journey (UX en UI), inclusief de huisstijl. Een webdeveloper houdt zich bezig met de technische aspecten en het ‘bouwen’. De developer zorgt dat het ontwerp tot leven komt en dat interactieve functies worden geïmplementeerd.
Wil je overstappen naar Sommet Media en de online marketing door ons laten verzorgen? Dan zorgen wij voor een nette overdracht. Ben je tevreden met je huidige online marketingbureau? Wat niet kapot is, hoef je natuurlijk niet te repareren. Als je bijvoorbeeld SEO-marketing laat uitbesteden door de andere partij, dan kunnen we je bijvoorbeeld nog zeker wel helpen met de andere disciplines binnen de online marketing. Denk hierbij bijvoorbeeld aan social media, conversie-optimalisatie en SEA.
De kosten zijn sterk afhankelijk van de complexiteit en inspanning die bij het project komen kijken. De mate van maatwerk, aantal pagina’s en functies bij een website en laten maken van grafische elementen bepalen grotendeels de prijs. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor een nauwkeurige prijsopgave.