Beoordeling: 4,9 / 5
10 jaar ervaring
Full service experts

Facebook marketing uitbesteden

Denk je er ook aan om je Facebook marketing uit te besteden? Logisch, want wanneer je Facebook op de juiste manier laat inzetten, biedt het veel voordelen. Je vergroot er je bereik en naamsbekendheid mee en het zorgt voor meer relevante leads en omzet. Als Social experts zetten we de campagnes voor je op. Met een hoge ROI en heldere resultaten.

Benieuwd naar onze aanpak? Bekijk dan onze online marketing werkwijze!

Schitteren op Facebook?

Kom in contact met Maxime, onze Facebook Marketing Specialist. Ze vertelt je graag hoe je alle kansen kan benutten.

Benieuwd naar voorbeelden van klanten?

Onderstaande klanten zijn al geholpen met de branding, engagement en conversie. Bekijk hieronder een paar van onze succesvolle social campagnes. Wat wil jij bereiken met Facebook marketing?
Logo NKBV

NKBV

Logo Bengelmedia

Bengel Media

De kracht van Facebook benutten? Schakel een Facebook marketing agency in

Ligt je zakelijke Facebook account al enige tijd stil of is het advertentieplatform te ingewikkeld? Als digital marketing agency helpen we jou met de Facebook ads-campagnes: accountbeheer, content bedenken, retargeting, reageren op de reacties en meer.

Vele klanten hebben hun social media uitbesteed aan ons, zo ook voor Instagram marketing en TikTok marketing. Bespaar tijd en middelen en kies voor een bureau met een onafhankelijke blik op je social media strategie.

Waarom FB marketing?

Facebook als marketing instrument

Met marketing via Facebook stel je de ideale doelgroep samen op basis van diverse kenmerken. Zoals gedrag, geslacht, interesses, locatie, beroep en leeftijd. Je ad bereikt personen die je product nog niet kennen, maar die volgens de verzamelde FB-data kopers kunnen zijn (targeting). En met retargeting kan je jouw ad ook tonen aan mensen die al wel eerder interactie hebben gehad met je bedrijf. Het budget zet je dus op de cent precies efficiënt in!
Nog meer redenen om Facebook te gebruiken voor online groei:
En twijfel je nog of Facebook Ads marketing past bij de bedrijfsvoering en de doelen?
Lees dan de volgende stellingen:
  1. Ik wil opschalen en mijn omzet verder verhogen
  2. Ik weet niet aan welke knoppen ik moet draaien op social media
  3. Ik zoek een verlengstuk van mijn bedrijf dat FB snapt
  4. Ik wil mijn advertentiebudget efficiënt inzetten
  5. Ik heb geen tijd om alle updates in Meta bij te houden
Heb je 1x of vaker met ‘JA’ beantwoord? Dan is het heel begrijpelijk dat je op deze pagina bent uitgekomen. Want je ziet wel kansen om je bedrijf te laten groeien met Facebook, alleen heb je daarbij ondersteuning nodig van een gespecialiseerde partner. Hieronder leggen we meer uit over waar je aan moet denken om tot de juiste keuze te komen voor het inzetten van Facebook marketing.

Marketing plan

Een effectieve marketing strategie

Wat maakt een campagne succesvol? Allereerst heb je een concreet plan van aanpak nodig en zicht op je KPI’s. Dit vormt de marketing strategie. Vanuit hier ga je aan de slag met het maken van goede content en zorg je ervoor dat de boodschap bij de juiste personen aankomt.

De juiste doelgroep bereik je met gerichte advertentiecampagnes. Promoot je merk of event bijv. in een newsfeed, de sidebar of de Story. Of heb je webshop artikelen die je wilt uitlichten? Adverteer dan eens via de Marketplace. En met een in-stream ad (5 – 15 sec) adverteer je jouw video voor, tijdens of na een filmpje; eentje waarop de kijker sowieso al heeft geklikt. Er zijn dus veel interessante opties om Content marketing succesvol in te zetten!

We gaan nog dieper in op een aantal krachtige manieren om te adverteren. Met de juiste inzet van video’s, influencers of Facebook Messenger maak je van twijfelende klanten converterende klanten!

Zo zorgt een ad met visuele content voor 2,3 keer meer interactie dan ads die alleen maar tekst bevatten. Maak dus slim gebruik van video marketing. Of zet bijvoorbeeld influencers in. Zij staan in contact met je doelgroep, zijn een vertrouwd gezicht en kunnen anderen overtuigen om iets te doen. Via Facebook Messenger (chatbot) kan men zelfs reserveringen plaatsen of videoberichten of producten van jou zien. De opties zijn eindeloos!

Waarom Sommet Media kiezen als Facebook marketing expert?

Als Facebook marketing bureau klikken we niet alleen maar op wat knoppen. We stellen een marketingplan voor je op én voeren de plannen uit. Campagnes instellen en het maken/optimaliseren van de content horen erbij. De data? Die analyseren wij. En de rapportages? Die ontvang jij als een heldere en to the point overzicht. Hierdoor weet je precies wat de campagnes jou hebben opgeleverd.

De voordelen van Facebook advertising uitbesteden

  1. Geen omkijken meer naar je FB Ads
  2. Advertentiebudget levert max. ROI op
  3. Objectieve kijk op je online groeikansen
  4. Datagedreven aanpak, onderbouwd resultaat
  5. Experts met up-to-date kennis van tools en trends

Resultaten die ons als experts onderscheiden

Campagnes
0 +
Posts
0
Likes
0 M
Beoordeling
0

Facebook marketing voor bedrijven: onze werkwijze

Elkaar beter leren kennen en het in kaart brengen van de online kansen.

Heb je al een Facebook-account of kunnen wij deze voor je opzetten?
We maken een campagneplan. Wat en wanneer moet er wat gebeuren?
Tevreden? In de Facebook Business Suite stellen we de campagnes voor je in.
We bekijken en analyseren de data en optimaliseren waar nodig.
In de maandelijkse rapportage zie je prestaties en de actiepunten.

Adverteren op Facebook?

Kom in contact met Maxime, onze Facebook Marketing Specialist. Ze vertelt je graag hoe je alle kansen kan benutten.

Wat en waarvoor?

Veelgestelde vragen over FB marketing

Hieronder lees je de meest gestelde vragen over Facebook marketing. Wat is het, hoe werkt het en wat kost het? Heb je nog andere vragen over Facebook marketing laten uitbesteden? Neem gerust vrijblijvend contact op.
Facebook marketing gaat in feite om het adverteren op Facebook als bedrijf. Je bent met je Facebook Ads dan online zichtbaar bij bepaalde Facebook-gebruikers. Door middel van Facebook marketing richt je jouw reclame of advertentie gericht op een aangepaste doelgroep.
Met Facebook marketing kan je advertenties van je bedrijf in het nieuwsoverzicht van Facebook gebruikers tonen. Dit kan gaan om een tekst, afbeelding of video. Hierdoor breng je jouw product of merk onder de aandacht.
De kosten van een Facebook Ad kan variëren tussen de (vanaf) €0,005 en €2 per actie. De kosten hangen af van het doel (merkbekendheid, verkeer of leadgeneratie). De kosten kan worden berekend per weergave, klik of lead. Je stelt vooraf een budget in, dus je bent nooit meer kwijt dan het ingestelde budget.