Beoordeling: 4,9 / 5
10 jaar ervaring
Full service experts
Logo-NKBV

Een volledige online strategie

De NKBV, voluit de Koninklijke Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging, is dé autoriteit op het gebied van bergsport in Nederland. Deze vereniging heeft als missie om het plezier en de veiligheid van bergsport te bevorderen en te faciliteren voor zowel beginners als ervaren bergsporters.
NKBV-Header-Phones

Continue optimalisatie

Google Ads campagnes en Social Media

De opdracht was duidelijk: samen met NKBV wilden we de bergwandelcampagne naar een hoger niveau tillen. Onze focus lag op het effectief bereiken van de (aspirant) bergwandelaars met de juiste content, via het juiste kanaal, op het juiste moment.
Er was een overvloed aan kwalitatieve content beschikbaar, wat betekende dat met de juiste aanpak zeker meer aandacht kon worden gegenereerd voor de bergwandelcampagne. Dit vereiste voortdurende optimalisatie van de campagne om het maximale resultaat te behalen.

Sommet Media voor elke klant een #1 service

Robert TranMarketeer NKBV
Lees verder
Pro-actieve en klantgerichte aanpak. De campagnes zijn goed ingericht. Kevin heeft veel kennis en ervaring in online marketing, waardoor de samenwerking professioneel verloopt. De communicatie gaat ook prima en het team is altijd bereikbaar.

De effectiviteit van meerdere online kanalen

Daarmee kregen we dit resultaat

Onze missie was om meer aandacht te genereren voor de bergwandelcampagne van NKBV. De doelen waren helder: we wilden de Click Through Rate (CTR) en het conversieratio verbeteren uit online marketingcampagnes en de website. Daarnaast wilden we het ledenbestand van NKBV vergroten.
Onze strategie omvatte advertenties op Social Media en Google Ads gericht op drie verschillende onderwerpen: reisverzekering afsluiten, lid worden, en fit en voorbereid de bergen in gaan.

650 nieuwe leden geworven sinds de lancering

73% meer gescoord dan de verwachte KPI

9 maanden campagne met sterke retargeting voor een hogere conversie

Marketingmix inzet met ook de focus op visueel materiaal

Groeien met een succesvolle online strategie?

Geloof je net als wij dat de juiste online tools gebruiken jouw bedrijf kan helpen groeien, maar zoek je nog de juiste groeipartner? Onze klanten waarderen ons om de expertise, klantvriendelijkheid en flexibiliteit. Door ons bewust te positioneren als kleiner bureau, hebben we snelle korte lijnen. Jij krijgt een vast accountteam die keihard en slim werkt voor jouw resultaat.
Dus ben je op zoek naar:
Neem dan contact met ons op en ervaar onze werkwijze in een vrijblijvend adviesgesprek. Onze enthousiaste experts vertellen je waar de kansen liggen en waar je jouw budget en tijd niet in moet stoppen. We staan namelijk voor eerlijke marketing voor iedereen.

Bekijk meer van ons werk

Jobmatix-Omslagfoto Online marketing

Jobmatix

Als pioniers in job marketing automation staat het creëren van de ultieme klantbeleving centraal bij Jobmatix.
Lees meer
Online marketing

Barista Bandits

Optimaal bedienen van de klant is key. Barista Bandits is een specialist in het verzorgen van onvergetelijke hospitality ervaringen.
Lees meer
Online marketing

Holland Recycling

SEO en SEA voor continue groei. Holland Recycling is een internationale speler op het gebied van recycling en datavernietiging.
Lees meer