Google score: 4,9 / 5,0
10 jaar ervaring
Full service experts

Versterk je merk met social media campagnes

Social media kan op zeer krachtige wijze ingezet worden om jouw merk en bedrijf te presenteren. Wij helpen klanten met het bedenken en uitvoeren van effectieve social media campagnes. Gericht op branding, betrokkenheid en verkopen op de bekende platformen met een groot én specifiek bereik.

Waarom onze aanpak werkt?

We nodigen je graag uit voor een creatieve sessie met één van onze social experts. Altijd vrijblijvend en inspirerend.

Voorbeelden van social media campagnes

Contentstrategie, contentcreatie, campagnes inrichten en optimaliseren: voor onze klanten beheren we alle facetten van social media. Bekijk onze cases voor meer inspiratie.
logo salora albers trading

Salora

sommet-media-original-buddhas-social-media

Original Buddhas

Voordelen van Zoekmachine marketing Sommet Media NKBV

NKBV

Logo bengelmedia

Bengelmedia

Welke social media campagne past bij mij?

Dat is een vraag met meerdere antwoorden. Er zijn zoveel populaire social media platformen met elk hun eigen kenmerken, voordelen én nadelen. Omdat we geloven in specialisatie, hebben we ons als social media bureau gericht op vier belangrijke platformen: Facebook, Instagram, Linkedin & TikTok. Dit zijn social media platformen waarvan we geloven dat ze nog lange tijd populair in gebruik zijn. Daarnaast bieden de platformen veel advertentiemogelijkheden waarmee je gericht campagne kan voeren.

Geïnteresseerd geraakt?

Laten we eens een kopje koffie drinken

Wil je meer weten over hoe je een succesvolle social media campagne start? Neem contact op met één van onze social experts. Of lees in onze blogs over de beste tijdstippen om social media in te zetten of welke kanalen het beste bij jouw bedrijf passen.

“Als internetbureau zijn wij natuurlijk ook actief op social media. Check onze accounts op Facebook, Instagram en Linkedin ”

Internet bureau Utrecht Sommet Media
“Als social media bureau helpen wij klanten graag op weg met een social media strategie. Dit begint met het vinden van het beste netwerk voor jouw doelgroep. Vanuit daar ontwikkelen we passende content die inspireert, bindt en aanzet tot de juiste actie. Social media is naast creatief ook datagedreven. Daarom monitoren we de resultaten en voeren we optimalisaties uit.”
Dus wil je aan de slag met social media om jouw bedrijf te promoten? Neem contact op voor een oriënterend gesprek.