Google score: 4,9 / 5,0
10 jaar ervaring
Full service experts

Social Media Bureau in Utrecht

Geef jouw bedrijf meer naamsbekendheid of laat het sneller groeien door Social Media Marketing slim in te zetten. Heb je hier zelf geen tijd voor en/of kennis van? Onze experts halen het beste uit jouw social media kanalen en zorgen voor de gewenste groei.

Online zichtbaarheid

Wat kan een Social Media bureau voor jou doen?

Als gespecialiseerd Social Media Bureau in Utrecht helpen wij bij:

Dit regelen wij voor je op elk populair kanaal waar jouw doelgroep zit. Zoals Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube, Snapchat, TikTok en Pinterest. Zo presenteren we jouw merk op de meest krachtige manier.

Ben je meer op zoek naar andere online marketing kanalen? Bekijk dan onze diensten op de online marketing bureau in Utrecht pagina.

Maak gebruik van de hype

Waarom is Social Media Marketing zó belangrijk?

Social Media is niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. We spenderen iedere dag gemiddeld 98 minuten op Social Media. Dat is 35.770 minuten per jaar! Wil je als organisatie zichtbaar zijn bij je doelgroep? Dan kun je simpelweg dus niet meer achterblijven op Social Media.

Want wij zien bij onze klanten dat een slimme Social Media campagne helpt bij het behalen van de groeidoelen. We benoemen hieronder drie voordelen van Social Media voor bedrijven.

1. Het vergroot de naamsbekendheid
Bestaande klanten kunnen via Social Media op een eenvoudige manier jouw product of dienst aanbevelen. Met één druk op de knop kunnen mensen een reactie achterlaten, iemand taggen onder jouw post of iets delen op hun eigen feed. Je kunt dit zien als de online variant van mond tot mond reclame.

2. Het heeft een laag kostenplaatje
Het plaatsen van content op Social Media kanalen is gratis. Wil je meer grip op wie jouw boodschap ziet, dan kun je ook adverteren op Social Media kanalen. Je stelt van tevoren zelf een budget vast en je betaald nooit meer dan het vooraf ingestelde tarief.

3. Je bereikt een specifieke doelgroep
Door middel van Social Advertising kun je op basis van de grote hoeveelheid beschikbare data heel gericht jouw doelgroep bereiken.

Wat kan Sommet Media voor jou betekenen?

Campagnes
0 +
Posts
0
Likes
0 M
Beoordeling
0

Twee strategieën

Content marketing & Advertentie campagnes

Met goede content marketing trek je klanten aan én bind je deze klanten aan je. Door het delen van relevante en waardevolle informatie promoot je jouw product zonder dat het op een verkoopmanier overkomt.

Denk bij goede content aan een blog, video of een eigen gemaakte SEO infographic, social media kalender, E-book of cheatsheet. Zo zijn er tal van voorbeelden te bedenken om te delen als onderdeel van je content marketing strategie. Maak gebruik van contentmarketing en maak van je online bezoeker een boeker!

10 voordelen van Content Marketing

 1. Vergroot de online zichtbaarheid
 2. Versterkt de branding van je bedrijf
 3. Meer naamsbekendheid
 4. Heeft de kracht om viral te gaan
 5. Verhoogt conversies
 6. Wordt niet direct gezien als reclame, maar als brand awareness
 7. Zorgt voor meer leads dan outbound marketing
 8. Helpt je SEO verbeteren
 9. Bouwt vertrouwen op bij het publiek
 10. Bouw een online community

Het is tegenwoordig een onmisbaar onderdeel van een online strategie: adverteren op social media. Met Social Media Adverteren beweeg je mee met je doelgroep. Met social media marketing verkoop je niet alleen je product/dienst, maar heb je ook interactie met je doelgroep en volgers. Dat bouwt zowel vertrouwen en naamsbekendheid op.

10 voordelen Social Media Adverteren

 1. Groot online bereik
 2. Goed meetbaar met data
 3. Monitoring: tussentijds (bij) te sturen en optimaliseren
 4. Analyses en vergelijken met concurrenten
 5. Veel advertentie mogelijkheden op meerdere platformen
 6. Retargeting: toon geïnteresseerde bezoekers een advertentie
 7. Bereik specifieke demografische en geografische gegevens
 8. Het verhoogt je verkopen/leads
 9. Duidelijk kostenoverzicht
 10. Laagdrempelig om mee te starten

Mooie samenwerkingen met prachtige merken

Ons kantoor is centraal gelegen in Utrecht. Vanuit hier helpen we als full service internet marketing bureau klanten uit de buurt, maar ook verder verspreid door heel Nederland. Bekijk een aantal van onze klanten.

Hulp nodig van onze Social Media Specialisten?

Wil je eens sparren met een Social Media Specialist? Bijvoorbeeld omdat je een nieuw bedrijf bent gestart en hulp nodig hebt of benieuwd bent naar een second opinion van een ander bureau? Onze social experts vertellen je graag over de mogelijkheden. Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Je laten adviseren? Dat kan!

Ben je nog niet helemaal zeker van je zaak? Laat je naam en telefoonnummer achter. Onze specialist belt jou zo snel mogelijk terug.

Veelgestelde vragen

Over social media bureaus

Een Social Media bureau is gespecialiseerd in het beheren van en adverteren via Social Media kanalen. Hierdoor kunnen wij voor jouw organisatie bepalen wat de beste strategie is om te hanteren.

Het is namelijk van belang om content aan te bieden wat relevant is voor jouw doelgroep. Dit kun je doen in de vorm van tekst of beeldmateriaal. Wanneer je dit authentiek, uniek en op de juiste momenten doet, zal jouw groep met volgers zeker gaan groeien. Wil je een goede band met je doelgroep opbouwen? Dan is het belangrijk om met enige regelmaat berichten op jouw Social Media kanalen te publiceren. Dit vereist tijd en deskundigheid.

Bij Sommet Media werken we met verschillende ervaren specialisten op het gebied van Social Media Marketing. Het tonen van betaalde advertenties is onder andere mogelijk voor Facebook en Instagram. Wij als social media bureau helpen je graag bij het opstellen, analyseren en optimaliseren van deze advertenties.