Social Media Bureau in Utrecht

Wil je jouw bedrijf sneller laten groeien door de inzet van Social Media Marketing? Dan is het belangrijk om dit op de juiste manier te doen. Social Media kanalen dienen consistent en professioneel te worden bijgehouden voor een optimaal resultaat.

Heb je hier zelf geen tijd en/of kennis voor? Dan is het wellicht verstandig om Social Media Marketing uit te besteden aan een ervaren Social Media bureau in Utrecht. Zoek niet verder en ontdek hier de mogelijkheden.

Online zichtbaarheid

Wat kan een Social Media bureau in Utrecht voor jou betekenen?

Door Social Media op de juiste manier in te zetten kun je jouw merk op een krachtige manier presenteren. Als gespecialiseerd Social Media Bureau Utrecht helpen wij bij het ontwikkelen van een strategie, het bedenken van passende content en zetten we advertising in.

Dit doen wij op verschillende Social Media kanalen zoals Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube, Snapchat, TikTok en Pinterest.

Ben je meer op zoek naar hulp voor andere online marketing kanalen? Bekijk dan onze online marketing bureau in Utrecht pagina.

Ga mee met de hype

Waarom is Social Media Marketing zó belangrijk?

Social Media is niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. We spenderen iedere dag gemiddeld 98 minuten op Social Media. Dat is 35.770 minuten per jaar! Wil je als organisatie zichtbaar zijn bij je doelgroep? Dan kun je simpelweg dus niet meer achterblijven op Social Media. Wanneer je Social Media op de juiste manier inzet, kan dit helpen om verschillende bedrijfsdoelen te behalen. We benoemen hieronder drie voordelen van Social Media voor bedrijven.

1. Het vergroot de naamsbekendheid
Bestaande klanten kunnen via Social Media op een eenvoudige manier jouw product of dienst aanbevelen. Met één druk op de knop kunnen mensen een reactie achterlaten, iemand taggen onder jouw post of iets delen op hun eigen feed. Je kunt dit zien als de online variant van mond tot mond reclame.

2. Het heeft een laag kostenplaatje
Het plaatsen van content op Social Media kanalen is gratis maar je kunt ook tegen betaling adverteren op Social Media kanalen. Je stelt van tevoren zelf een budget vast en je betaald nooit meer dan het vooraf ingestelde tarief.

3. Je bereikt een specifieke doelgroep
Door middel van Social Advertising kun je op basis van de grote hoeveelheid beschikbare data heel gericht jouw doelgroep bereiken.
Internet bureau Utrecht Sommet Media

Je laten adviseren? Dat kan!

We nodigen je graag uit voor een creatieve sessie met één van onze social experts.

Meer weten over onze aanpak?

We nodigen je graag uit voor een creatieve sessie met één van onze social experts.

De voordelen

Waarom Content Marketing en adverteren op Social Media?

Een blog, video, SEO infographic, E-book, cheatsheet, en ga zo maar door… Het zijn allemaal voorbeelden van content (marketing). Content die deel uit kan maken van een slimme content strategie. Met goede content marketing trek je klanten aan én bind je deze klanten aan je. Met relevante en waardevolle informatie voor je doelgroep prijs je je ‘product’ aan, zonder dat het op die manier overkomt. Maak gebruik van contentmarketing. Jij maakt van je online bezoeker een boeker!

10 voordelen van Content Marketing

 1. Vergroot de online zichtbaarheid 
 2. Versterkt de branding van je bedrijf
 3. Meer naamsbekendheid
 4. Je leert je klanten beter kennen
 5. Kan je bedrijf laten groeien
 6. Verhoogt conversies 
 7. Wordt niet direct gezien als reclame, maar als brand awareness
 8. Zorgt voor meer leads dan outbound marketing
 9. Helpt je SEO verbeteren
 10. Bouwt vertrouwen op bij het publiek
 11. Bouw een online community

Meteen resultaat

Adverteren op Social media

Het is tegenwoordig een onmisbaar onderdeel van een online content strategie: adverteren op social media. Met Social Media Adverteren beweeg je mee met je doelgroep. En die zijn tegenwoordig steeds vaker online te vinden. Met social media marketing verkoop je niet alleen je product/dienst, maar heb je ook interactie met je doelgroep en volgers. Dat bouwt zowel vertrouwen en naamsbekendheid op. Jij gebruikt de online, meetbare data om bezoekers (weer) naar je website te krijgen. Efficiënt en voor extra leads en conversies!

10 voordelen Social Media Adverteren

 1. Groot online bereik
 2. Goed meetbaar met data
 3. Monitoring: tussentijds (bij) te sturen en optimaliseren
 4. Jij kan analyseren hoe je het doet t.o.v. de concurrentie 
 5. Verschillende advertentie mogelijkheden op meerdere platformen
 6. Retargeting: website bezoekers makkelijk opnieuw targetten
 7. Je kan specifieke doelgroepen aanspreken
 8. Het verhoogt je verkopen/leads
 9. Duidelijk kostenoverzicht
 10. Laagdrempelig

Kennis van experts inzetten

Waarom de Social Media van jouw bedrijf uitbesteden aan een bureau in Utrecht?

Een Social Media bureau is gespecialiseerd in het beheren van en adverteren via Social Media kanalen. Hierdoor kunnen wij voor jouw organisatie bepalen wat de beste strategie is om te hanteren.

Het is namelijk van belang om content aan te bieden wat relevant is voor jouw doelgroep. Dit kun je doen in de vorm van tekst of beeldmateriaal. Wanneer je dit authentiek, uniek en op de juiste momenten doet, zal jouw groep met volgers zeker gaan groeien. Wil je een goede band met je doelgroep opbouwen? Dan is het belangrijk om met enige regelmaat berichten op jouw Social Media kanalen te publiceren. Dit vereist tijd en deskundigheid.

Bij Sommet Media werken we met verschillende ervaren specialisten op het gebied van Social Media Marketing. Het tonen van betaalde advertenties is onder andere mogelijk voor Facebook en Instagram. Wij als social media bureau helpen je graag bij het opstellen, analyseren en optimaliseren van deze advertenties.
Internet bureau Utrecht Sommet Media

Hulp nodig van onze Social Media Specialisten?

Wil je eens sparren met een Social Media Specialist? Bij Sommet Media werken wij met verschillende online marketeers met ieder hun eigen specialisatie. Maak kennis met onze Social Media Marketeers!
Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan en ontdek de mogelijkheden.