fbpx

Wil je groeien door de inzet van Social Media Marketing? Dan is het belangrijk om dit op de juiste manier te doen.

Social Media kanalen dienen consistent en professioneel te worden bijgehouden voor een optimaal resultaat. Heb je hier zelf geen tijd en/of kennis voor? Dan is het wellicht verstandig om Social Media Marketing uit te besteden aan een gespecialiseerd Social Media bureau in Utrecht. Stop met zoeken en ontdek hoe Sommet Media jouw Social Media kanalen naar een hoger niveau kan tillen. Wij zijn Sommet Media – Hét Social Media bureau van Utrecht.

Sommet-Media-internetbureau-Utrecht-facebook-wit
Instagram logo wit Sommet media
Hootsuite logo wit Sommet Media

Wat kan een Social Media bureau in Utrecht voor jou betekenen?

Door Social Media op de juiste manier in te zetten kun je jouw merk op een krachtige manier presenteren. Als gespecialiseerd Social Media Bureau in Utrecht helpen wij bij het ontwikkelen van een strategie, het bedenken van passende content en zetten we advertising in.

Dit doen wij op verschillende Social Media kanalen zoals Facebook, Instagram, LinkedIn, Youtube, Snapchat, TikTok en Pinterest.

Ben je meer op zoek naar hulp voor andere online marketing kanalen? Bekijk dan onze online marketing bureau in Utrecht pagina.

Waarom is Social Media Marketing zó belangrijk?

Social Media is niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. We spenderen iedere dag gemiddeld 98 minuten op Social Media. Dat is 35.770 minuten per jaar! Wil je als organisatie zichtbaar zijn bij je doelgroep? Dan kun je simpelweg dus niet meer achterblijven op Social Media.

Wanneer je Social Media op de juiste manier inzet, kan dit helpen om verschillende bedrijfsdoelen te behalen. We benoemen hieronder drie voordelen van Social Media voor bedrijven.

Het vergroot de naamsbekendheid

Bestaande klanten kunnen via Social Media op een eenvoudige manier jouw product of dienst aanbevelen. Met één druk op de knop kunnen mensen een reactie achterlaten, iemand taggen onder jouw post of iets delen op hun eigen feed. Je kunt dit zien als de online variant van mond tot mond reclame.

Het heeft een laag kostenplaatje

Het plaatsen van content op Social Media kanalen is gratis maar je kunt ook tegen betaling adverteren op Social Media kanalen. Je stelt van tevoren zelf een budget vast en je betaald nooit meer dan het vooraf ingestelde tarief.

Je bereikt een specifieke doelgroep

Door middel van Social Advertising kun je op basis van de grote hoeveelheid beschikbare data heel gericht jouw doelgroep bereiken.

Facebook shopping Sommet Media

Waarom Social Media uitbesteden aan een Social Media bureau in Utrecht?

Een Social Media bureau is gespecialiseerd in het beheren van en adverteren via Social Media kanalen. Hierdoor kunnen wij voor jouw organisatie bepalen wat de beste strategie is om te hanteren.

Het is namelijk van belang om content aan te bieden wat relevant is voor jouw doelgroep. Dit kun je doen in de vorm van tekst of beeldmateriaal. Wanneer je dit authentiek, uniek en op de juiste momenten doet, zal jouw groep met volgers zeker gaan groeien. Wil je een goede band met je doelgroep opbouwen? Dan is het belangrijk om met enige regelmaat berichten op jouw Social Media kanalen te publiceren. Dit vereist tijd en deskundigheid.

Bij Sommet Media werken we met verschillende ervaren specialisten op het gebied van Social Media Marketing. Het tonen van betaalde advertenties is onder andere mogelijk voor Facebook en Instagram. Wij als social media bureau helpen je graag bij het opstellen, analyseren en optimaliseren van deze advertenties.

Onze Social Media Specialisten

Wil je eens sparren met een Social Media Specialist? Bij Sommet Media werken wij met verschillende online marketeers met ieder hun eigen specialisatie. Maak kennis met onze Social Media Marketeers!

Onze belofte als online partner

Wij helpen ambitieuze klanten met hun belangrijkste online doelen. Naast Social Media Marketing kun je bij ons ook terecht voor zoekmachinemarketing en webdesign. Bekijk hier ons portfolio en ontdek welke resultaten wij reeds gerealiseerd hebben!

Sommet-Media-internetbureau-Utrecht-logo-icoon-zwart

TOEGEWIJDE
PROFESSIONALS

We hebben een volledige focus op het behalen van succes en tevredenheid voor klanten. Vanaf de start streven we het hoogste niveau na. Je hebt één vast aanspreekpunt die meedenkt en nieuwe kansen benut.

Sommet-Media-internetbureau-Utrecht-logo-icoon-zwart

GERICHT OP HET
GEWENSTE RESULTAAT

Van tevoren besproken doelstellingen houden we altijd in het vizier. Denk aan verkopen via de webshop of demoaanvragen. Het behaalde resultaat delen we op heldere en transparante wijze.

Sommet-Media-internetbureau-Utrecht-logo-icoon-zwart

BETROUWBAAR
EN DYNAMISCH

De online markt is constant in ontwikkeling, dus zijn wij dat ook. Onze gestructureerde én flexibele werkwijze maakt het mogelijk om snel te blijven schakelen. Ook onder onverwachtse omstandigheden.

Wil je vrijblijvend advies over de mogelijkheden?

Vul het formulier in en laat ons weten of je informatie wilt ontvangen over je nieuwe WordPress project of online marketing. Onze experts staan je graag te woord.

Vul het contactformulier in

TOP