Beoordeling: 4,9 / 5
10 jaar ervaring
Full service experts

Online marketing werkwijze

Benieuwd hoe wij met onze online marketing campagnes het maximale uit jouw website & webshop halen? Hieronder leggen we uit hoe we onze werkwijze precies afstemmen op de online doelstelling van jouw bedrijf.

Stappenplan

Onze werkwijze

5 stappen naar online succes. We zijn er bij iedere stap van jouw ‘online’ roadmap. Elke samenwerking vraagt vanzelfsprekend om een andere aanpak, maar onze aanpak heeft altijd een paar gemene delers, namelijk: een duidelijke planning, prioriteiten stellen en meetbare resultaten leveren.

Online succes

Begint hier!

Stap 1:

Kennismaking

Tijdens de kennismaking gaan we in op wat je wil bereiken. Wat zijn je doelen en wensen? Binnen welke tijd wil je dit bereiken en wat is het budget? We nemen de tijd om je bedrijf en branche te begrijpen. En andersom maak je natuurlijk ook kennis met ons én voel je meteen aan of er een klik is.

Voorbereiden

Alles op orde!

Stap 2:

Overleg en voorbereiding

We voeren een datagedreven onderzoek uit. Met deze inzichten weten we precies waar je kansen liggen. Er wordt een projectteam samengesteld en in jouw persoonlijke plan van aanpak lees je terug welke expertises we willen inzetten (SEO, SEA, CRO en/of social media) om jouw doelstelling te bereiken.

Kick-off

Ready for launch!

Stap 3:

Kick-off

Alles akkoord? Met een kick-off meeting geven we het startschot voor jouw online
marketingcampagne. We bespreken de actiepunten en stemmen deadlines af. Zo zorgen we voor een effectieve én vlotte start.

Monitoren

Alles op rolletjes

Stap 4:

Uitvoering en samenwerking

Je campagne gaat van start en achter de schermen stellen we alles voor je in. Dankzij de regelmatige updates en rapportages weet je precies welke werkzaamheden zijn uitgevoerd. En de resultaten? Die blijven we natuurlijk aandachtig monitoren en proactief optimaliseren.

Evalueren

Naar de resultaten!

Stap 5:

Presentatie en continuïteit

Samen kijken we naar de behaalde resultaten en bespreken we eventuele onbenutte kansen die uit nieuw onderzoek naar voren zijn gekomen. Hiermee waarborgen we jouw online succes. Hoe heb je de samenwerking ervaren en waar kunnen we een verbeterslag maken? We bespreken het graag tijdens de grondige evaluatie.
Grazziela Bălan
Grazziela BălanMarketing Manager
Lees verder
De samenwerking voor SEO en SEA verloopt heel goed. Vanaf het begin was het duidelijk wat we van elkaar verwachten.
Luuk Bongers
Luuk BongersGeneral Manager
Lees verder
Zeer tevreden over de samenwerking. Denk ik aan Sommet Media, dan denk ik aan betrokkenheid, professionaliteit en creativiteit.
Roy de Ridder
Roy de RidderMarketeer
Lees verder
Een partner met actuele kennis op alle online marketing vlakken, staat altijd voor je klaar, denkt mee en lost problemen op!
Pieter Vliegenthart
Pieter VliegenthartConsultant
Lees verder
Het is prettig samenwerken met Sommet Media. Vi-Hau en zijn team zijn kundig en behalen altijd het afgesproken resultaat.

Adviesgesprek aanvragen = weten

Wil je jouw online marketing laten uitbesteden? Het begint allemaal met een vrijblijvend gesprek. Vraag vandaag nog een adviesgesprek aan. Onze specialisten komen met een duidelijke strategie en jij weet precies wat we voor je kunnen doen. Je zit nergens aan vast!

Je laten adviseren? Dat kan!

Ben je nog niet helemaal zeker van je zaak? Laat je naam en telefoonnummer achter. Onze specialist belt jou zo snel mogelijk terug.

Onze aanpak

Veelgestelde vragen

Zit je nog met onbeantwoorde vragen over onze aanpak? Bekijk dan hieronder om te zien of je vraag ertussen staat. Neem gerust contact met ons op als je aanvullende vragen hebt.

Dat is geen probleem. We kunnen bestaande websites/webshops optimaliseren, maar we kunnen ook een nieuwe site, huisstijl of een online-marketingstrategie voor je maken. Wil jij je huidige site gebruiken voor de online marketing campagne? Dan controleren we eerst of je website aan de (technische, visuele of conversiegerichte) vereisten voldoet, zodat je campagne-doelstellingen realistisch kunnen worden bereikt. Mochten we concluderen dat het in jouw voordeel zou zijn om een nieuwe website te laten bouwen, zullen we je eerlijk adviseren over deze mogelijkheid.
Wil je overstappen naar Sommet Media en de online marketing door ons laten verzorgen? Dan zorgen wij voor een nette overdracht. Ben je tevreden met je huidige online marketingbureau? Wat niet kapot is, hoef je natuurlijk niet te repareren. Als je bijvoorbeeld SEO-marketing laat uitbesteden door de andere partij, dan kunnen we je bijvoorbeeld nog zeker wel helpen met de andere disciplines binnen de online marketing. Denk hierbij bijvoorbeeld aan social media, conversie-optimalisatie en SEA.
We doen bewust niet aan belangenverstrengeling, want ook wij gaan natuurlijk voor het beste resultaat. Om dit te waarborgen werken wij dus alleen met 1 bedrijf per branche. Is je bedrijf alleen lokaal online actief (voorbeeld: een stukadoorsbedrijf dat alleen in de regio Utrecht werkt)? Dan kunnen we wel werken voor soortgelijke bedrijven buiten deze omgeving. Als je bedrijf in het gehele land of internationaal actief is, dan nemen we geen nieuw bedrijf aan voor de branche waarin je zit.