Google score: 4,9 / 5,0
10 jaar ervaring
Full service experts

Zoekmachinemarketing op succesvolle wijze ingezet

Onze slimme SEO & SEA campagnes zorgen ervoor dat jouw bedrijf in Google zichtbaar is op het juiste moment, bij de gewenste doelgroep én alleen op relevante zoekwoorden. Uiteraard met de beste Return-on-Investment (ROI). Is jouw bedrijf actief in een concurrerende markt? Ook dan liggen er kansen. Laat ons vrijblijvend met je meedenken.

Benieuwd naar onze aanpak? Bekijk dan onze online marketing werkwijze!

Kevin de Haas contact opnemen

Klaar voor de stap omhoog?

Wil je meer halen uit je website, webshop en online marketing? Als fullservice internetbureau bieden wij alles onder één dak aan.

Zoekmachine marketing bureau: onze cases

Er zijn meerdere bureaus die jouw zoekmachinemarketing kunnen verzorgen. Het is altijd goed om te vergelijken en te kijken naar enerzijds bewezen resultaten en anderzijds met welke partner er de beste klik is. We delen hier een aantal succesvolle cases, de klik laten we graag ervaren tijdens een kennismakingsgesprek.

Voordelen van Zoekmachine marketing Sommet Media Frecious

Frecious

Voordelen van Zoekmachine marketing Sommet Media BOHLT

BOHLT

Voordelen van Zoekmachine marketing Sommet Media B12

B12.nl

Voordelen van Zoekmachine marketing Sommet Media NL Dance

NL Dance

Hoe pakken wij het aan?

Onze aanpak

Zit je nog in de beginfase of heb je al een duidelijk idee wat je wilt bereiken met zoekmachinemarketing? In beide gevallen gaan we eerst samen om de tafel zitten om jouw bedrijf beter te leren kennen. Want zoekmachinemarketing is meer dan alleen ‘hoger scoren in Google’. Wanneer je zichtbaar bent met zoekresultaten en advertenties, wil je ook jouw onderscheidend vermogen sterk naar voren laten komen. Zo zorgen we ervoor dat er ook daadwerkelijk wordt geklikt op jouw uitingen.

Het is ook onze verantwoordelijkheid om te zorgen voor websitebezoekers met de juiste koopintentie of informatiebehoefte. Door vooraf meetbare doelstellingen te formuleren, meten we nauwkeurig het effect van de zoekmachinemarketing-campagne. Doelen kunnen zijn: offerteaanvragen, een webshopverkoop, proefritaanvraag, et cetera.

Onze online marketeers zijn gedreven om het beste uit jouw zoekmachinemarketing-campagnes te halen. Statistieken zijn altijd in te zien, bijvoorbeeld via Google Analytics. Periodiek worden de resultaten en uitgevoerde optimalisaties met je gedeeld. Zo is er altijd 100% inzicht en hebben we volledige controle over de ROI.

Starten met zoekmachinemarketing?

De start

Voordat je start met een zoekmachinemarketing-campagne, hetzij SEO en/of SEA, is het belangrijk om eerst een aantal zaken helder te krijgen:

Welke marketingtools zijn er?

De tools

Bij het professioneel inzetten van zoekmachinemarketing zijn een aantal tools en expertises essentieel. Hieronder vind je een overzicht van tools die wij gebruiken:

Een goed ingesteld Google Analytics-account is de basis voor elke marketeer. Hiermee meet je waar je bezoekers vandaan komen en hoe deze presteren. Hierdoor kan je gericht optimaliseren.

Google Tag Manager maakt het mogelijk om eenvoudig doelen, gebeurtenissen en andere belangrijke resultaten te meten. Daarnaast kan je eenvoudig koppelingen maken met andere marketingtools. Daarom richten wij dit altijd in voor klanten.

Met wereldwijd omarmde tools zoals Ahrefs brengen we de mogelijkheden voor jouw bedrijf in kaart. Door vooraf een expertonderzoek uit te laten voeren, zorg je voor heel gerichte marketinginvesteringen.

Internet bureau Utrecht Sommet Media

“Haal ook het meeste rendement uit zoekmachinemarketing! Wij geven advies over SEO en SEA en voeren campagnes uit om jouw bedrijf online te laten groeien. Zet ons in voor eenmalige optimalisaties, waarna je zelfstandig verder kan. We zijn ook zeer sterk in het neerzetten en blijvend verbeteren van campagnes.”

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan en ontdek de mogelijkheden.