Google score: 4,9 / 5,0
10 jaar ervaring
Full service experts

Topposities in Google op relevante zoekwoorden

Met Search Engine Optimization (SEO) zorgen we ervoor dat jouw bedrijf in Google gevonden wordt op belangrijke zoekwoorden. Met organische topposities zorgen we voor gratis websitebezoekers. Maar hoe realiseren we dat en wat zijn voor jou belangrijke zoekwoorden?

Benieuwd naar onze aanpak? Bekijk dan onze online marketing werkwijze!

Koen Leenen Contact opnemen zoekwoorden onderzoek

Klaar voor de stap omhoog?

Wil je weten hoe SEO voor jouw bedrijf werkt? Neem contact op en ontdek waarom SEO bij ons wel het gewenste resultaat oplevert.

Hoe pakken wij het aan?

Optimalisaties on-page & off-page

SEO uitbesteden bij Sommet Media 2
Al sinds 2014 helpen we diverse klanten bij het beantwoorden van bovenstaande vragen. Op de vraag wat er komt kijken bij SEO optimalisaties, kan je kort zeggen:

On-page optimalisaties. Alle factoren op jouw website of webshop optimaliseren voor de beste vindbaarheid. Zoals content, techniek en interne linkbuilding. Off-page optimalisaties. Zorg voor een sterke autoriteitsscore door samen te werken met andere relevante, kwalitatieve websites.

Dan de vraag wat belangrijke zoekwoorden zijn. Wat voor jou belangrijk is, betekent niet automatisch dat de potentiële klant ook hetzelfde zoekwoord gebruikt. Of misschien wil je gevonden worden op een zoekwoord waar het te concurrerend is. Daar geven we ook altijd eerlijk advies over. Dit deel is dan ook een kwestie van goed begrijpen waar je bedrijf voor staat en in hoeverre dit aansluit bij het zoekgedrag van klanten. Wil je dat onze experts meekijken voor een passende SEO strategie? Neem contact op voor een adviesgesprek.

Een greep uit onze klanten die op positie 1 zijn gekomen.

Website vindbaar maken Sommet Media Eastmen
Logo Domino's pizza
Website vindbaar maken Sommet Media Frecious
Logo Salora
Website vindbaar maken Sommet Media Holland Recyling
Website vindbaar maken Sommet Media BOHLT
Website vindbaar maken Sommet Media The Unit Company
Website vindbaar maken Sommet Media B12
Logo NL Dance

Wil jij ook naar de eerste positie?

Resultaten met SEO optimalisatie

Wil je lokaal gevonden worden op specifieke zoekwoorden? Of zet je in op een bredere doelgroep met landelijke dekking? Onze SEO experts gaan graag de uitdaging aan. Met een nuchtere aanpak en toegewijd enthousiasme werken we dagelijks aan uiteenlopende SEO campagnes. Bekijk hierboven voorbeelden van behaalde SEO resultaten.
“Als internetbureau uit Utrecht, staan we natuurlijk ook op nummer 1 op zoekwoord ‘internetbureau utrecht’!”

Meer lezen over SEO?

Wil je meer weten over onze werkwijze of handige SEO tips? Check dan de blogs van onze experts. Zij vertellen je bijvoorbeeld meer over hoe je hoger in Google komt en waar je op moet letten bij het schrijven van SEO teksten.
Internet bureau Utrecht Sommet Media

SEO advies nodig?

“Haal ook het meeste rendement uit zoekmachinemarketing! Wij geven advies over SEO en SEA en voeren campagnes uit om jouw bedrijf online te laten groeien. Zet ons in voor een eenmalige optimalisatie, waarna je zelfstandig verder kan. We zijn ook zeer sterk in het neerzetten en blijvend verbeteren van campagnes.”
Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan en ontdek de mogelijkheden.