Google score: 4,9 / 5,0
10 jaar ervaring
Full service experts

SEO en SEA voor continue groei

Holland Recycling is een internationale speler op het gebied van recycling, re-use en datavernietiging. Met een locatie in Boxtel waar ze alle moderne faciliteiten hebben, bedienen ze wereldwijd zakelijke klanten. Om de groei bij te benen, is een sterke SEO en SEA strategie noodzakelijk.

Internationale SEM

Vindbaarheid & meertaligheid

De wereld van recycling is een hele grote en nog steeds aan het groeien. Tegelijkertijd zijn er steeds meer organisaties die hierop inspelen. Dit betekent dat de ontwikkelingen heel rap gaan en er veel concurrentie is in zoekmachines.
Om SEO en SEA op een duurzame wijze toe te passen, begonnen we eerst met een adviesrapport. Hiermee brachten we in kaart hoe de site presteert, wat de verbeterpunten zijn en waar de kansen liggen. Zo konden we een strategie bedenken die efficiënt is qua kosten en tijd.

Sommet Media voor elke klant een #1 service

Holland Recycling Luuk Bongers - Sales Manager
Lees verder
Holland Recycling is zeer tevreden over de nieuwe samenwerking met Sommet Media. Ze hebben ons met goede frisse ideeën geholpen met onze nieuwe website en online marketing. Als ik denk aan Sommet Media dan denk ik aan betrokkenheid, professionaliteit en creativiteit.

Stabiele groei

Het resultaat

Inmiddels werken we al drie jaar samen op het gebied van zoekmachinemarketing. In die tijd zijn er bij Holland Recycling heel veel ontwikkelingen geweest. Andere propositie en diensten, een redesign met andere pagina’s.

Door als SEO en SEA bureau continue mee te denken en te anticiperen op de toekomst, hebben we een sterke basis neergezet. En deze basis wordt nog elke week verder uitgebouwd, zodat het meegroeit met de organisatie.

Succesvol uitgevoerde SEO-migratie.

5x zoveel top 3 zoekwoorden.

3x zoveel zoekwoorden in de top 10.

B2B conversieratio van 3%.

Wil je ook groeien door SEO en SEA?

We hanteren een duurzame werkwijze voor SEO, SEA én de samenwerking. Met volledige transparantie in de werkwijze, eerlijke adviezen en elke klant een #1 behandeling geven. Dit doen we voor lokale organisaties, tot scale-ups en internationaal actieve bedrijven. Dus wil je ook weten hoe we jou kunnen helpen met vragen als:
In een vrijblijvend adviesgesprek behandelen we bovenstaande vragen. Door elkaar de juiste vragen te stellen, komen we vaak al tot goede inzichten. Liggen er kansen voor jouw bedrijf op het gebied van SEO en/of SEA? Dan verzorgen onze experts die graag voor je met de best mogelijke ROI. Neem direct contact op voor meer informatie.

Bekijk meer van ons werk

Webdesign
Smaakvolle site en shop in één. De Utrechtse brouwerij is sinds 2011 bezig met het veroveren van de harten van bierliefhebbers.
Webdesign
Nieuwe huisstijl en website. HR Installatietechniek is een jong bedrijf dat is gespecialiseerd in airco installatie en onderhoud.
Online marketing
Door effectieve SEO-strategie om de zichtbaarheid in Google te vergroten, zijn we in staat de doelgroep te overtuigen.