Google score: 4,9 / 5,0
10 jaar ervaring
Full service experts
Wordpress website laten maken Sommet Media Beta Challenge

Verbinden met een nieuw uniek design

Bèta Challenge is een landelijk samenwerkingsverband met tientallen aangesloten scholen. Samen hebben ze als doel de ontwikkeling en verbetering van het onderwijs. In dit digitale tijdperk is een gebruiksvriendelijke website een belangrijk medium om goed en snel de doelgroepen te informeren.

Communiceren met twee werelden

De uitdaging

Hoe zorgen we ervoor dat de nieuwe, moderne website de twee doelgroepen aanspreekt, namelijk de leerlingen en de docenten? Met een eigen huisstijl die de mensen motiveert om de website te gebruiken voor het opzoeken van informatie? De eerste stap was het verdiepen in de organisatie en erna deze te vertalen naar een uniek webdesign.

Sommet Media voor elke klant een #1 service

Een design voor de toekomsta

Het resultaat

Voor de organisatie hebben we een compleet nieuwe huisstijl en logo ontworpen. Met speelse elementen die de kern van Bèta Challenge onderstrepen: stimuleren van talent door actief samen te werken. De nieuwe WordPress website is heeft een eigen, herkenbare uitstraling gekregen waar beide doelgroepen zich goed mee kunnen identificeren.

De site is getest op alle gangbare apparaten, browsers en besturingssystemen. Zo hanteren we een hoge gebruiksvriendelijkheid voor de meeste websitebezoekers. Door de website periodiek te blijven updaten en onderhouden, zorgen we er verder voor dat de site correct blijft functioneren.

Ook benieuwd hoe de nieuwe huisstijl van Bèta Challenge is toegepast op hun WordPress website? Ga naar www.betachallenge.nl en misschien krijg je ook inspiratie voor jouw nieuwe website!

Huisstijl en webdesign in één

Is jouw organisatie toe aan een design make-over? Een nieuw design kan zorgen voor klanten die je voorheen niet kon bereiken. Je laat met een upgrade van het logo en de website zien dat je klaar bent voor de toekomst en de volgende generatie relaties. We laten jouw bedrijf opvallen met:
Van idee tot creatie en resultaat. Onze experts helpen je het gehele proces. Laat je tijdens een vrijblijvend adviesgesprek informeren en wie weet starten we ook een succesvolle samenwerking!

Bekijk meer van ons werk

Webdesign
Unieke leadgeneratie website. Al jaren is Barista Bandits een unieke aanbieder van barista’s en bijbehoren op evenementen.
Online marketing
Door effectieve SEO-strategie om de zichtbaarheid in Google te vergroten, zijn we in staat de doelgroep te overtuigen.
Webdesign
Passie voor dans in een professioneel design en gloednieuwe website voor NL Dance, de bekende dansschool in Vleuten.