Bèta Challenge

Bèta Challenge is een landelijk samenwerkingsverband met tientallen aangesloten scholen. Samen hebben ze als doel de ontwikkeling en verbetering van het onderwijs. In dit digitale tijdperk is een website een belangrijk medium om goed en snel de doelgroepen te informeren.
Wordpress website laten maken Sommet Media Beta Challenge

Vraag van de klant

De opdracht

Hoe zorgen we ervoor dat de nieuwe, moderne website de twee doelgroepen aanspreekt: leerlingen en de docenten? Hoe zorgen we voor een herkenbare identiteit en motiveren we mensen om de website te gebruiken voor het opzoeken van informatie?

De opdracht in een notendop

Het doel

“Een digitale omgeving realiseren waar leerlingen en ouders de juiste informative informatie kunnen vinden”
Realiseer een professionele, responsive website in een systeem dat makkelijk te onderhouden en te gebruiken is. Compleet met een nieuwe huisstijl die nog jarenlang meegaat.

Waar deden ze het voor?

Het resultaat

Een nieuw logo en huisstijl anno 2021 verwerkt in een snelle WordPress website. Er is veel gebruikgemaakt van uniek beeldmateriaal, zodat het een veel persoonlijker geheel krijgt. De gekozen kleuren en opbouw van secties zijn heel rustig en consistent. Zo blijft de focus op de content, die eenvoudig is aan te passen door de beheerders van Bèta Challenge.

Wil je ook een nieuwe website?

Laat je adviseren

Bij Sommet Media bieden wij alles onder één dak aan voor jouw professionele WordPress website:
Heb je al een idee over het gewenste eindresultaat of is meer advies gewenst? In beide gevallen staan onze experts je graag te woord. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.
Internet bureau Utrecht Sommet Media

Je laten adviseren? Dat kan!

Bij Sommet Media bieden wij alles onder één dak aan voor jouw professionele WordPress website.