Google score: 4,9 / 5,0
10 jaar ervaring
Full service experts

Instagram marketing uitbesteden

Ruim 5 miljoen Nederlanders zitten dagelijks op Instagram. En 80% van alle gebruikers volgt al bedrijven. Dit zijn feiten waar je als bedrijf met online groei ambities op in moet spelen. Weet je alleen niet hoe je ervoor zorgt dat de juiste video of foto aankomt bij jouw doelgroep? Denk er dan aan om Instagram marketing uit te besteden. Adverteer op IG voor meer #trouwevolgers #naamsbekendheid #leads!

Benieuwd naar onze aanpak? Bekijk dan onze online marketing werkwijze!

Uitblinken op Instagram?

Benieuwd welke marketingstrategie past bij jouw doelen? Neem contact op met Maxime, onze Instagram Marketing Specialist.

Voorbeelden van onze Instagram campagnes

Zet je bedrijf online op de kaart met Instagram. We zetten de campagnes voor je op en optimaliseren deze. De onderstaande klanten hebben ons al ingezet als hun social media partner. Zo kunnen zij zich blijven focussen op andere belangrijke onderdelen van de bedrijfsvoering.
SalsAventura Instagram marketing

SalsAventura

Jobmatix instagram marketing

JobMatix

Sommet Media als jouw duurzame Instagram marketing partner

Merk je dat je Instagram stories en posts weinig bekijks trekt? En heb je al eens advertentiebudget ingezet zonder dat het meer leads of omzet oplevert? Als Instagram marketing agency helpen we jou met de juiste strategie en branding. Posts maken waarop wordt gereageerd, budget bepalen en slim inzetten, resultaten analyseren en de interactie verhogen met je volgers. Dit (en meer!) regelen we voor je als social media partner.

Wil je al jouw social media campagnes naar een hoger niveau krijgen? Wij bieden ook Facebook marketing en TikTok marketing aan. Ook voor deze kanalen zetten we content en budget zo efficiënt mogelijk in voor een maximale ROI.

De voordelen

Instagram als ideale marketing tool

Met marketing via Instagram kom je onder de aandacht van de juiste personen. Instagram verzamelt namelijk veel data van de gebruikers: zoekgedrag, wat liken ze en meer. Door deze data slim in te zetten, toon je advertenties aan een zeer specifieke doelgroep. Het resultaat door gebruik te maken van de data?

Marketing plan

Instagram strategieën en tactieken

De kracht van Instagram is onomstreden. Wat betekent dit als je ermee aan de slag wilt als B2B of B2C bedrijf? Eigenlijk maakt dat niks uit. Want wat je altijd nodig hebt is een sterke marketing strategie. Verder hebben we natuurlijk een aantal handige tips en richtlijnen waar je veel voordeel uit kan halen.


Verhoog de effectiviteit van de Instagram feed & stories

Wist je dat we beelden 60.000 keer (1) sneller opslaan dan woorden? Laat dat in jouw voordeel werken met marketing stories en posts. Met deze uitingen trek je de aandacht én houdt je het vast. Zo kan je flitsende GIF’jes en pop-upteksten gebruiken. En via Stories kan je de interactie aangaan met volgers door vragen te stellen of een poll op te stellen.

Waar je verder op moet letten, is dat je geen opvallende zelfpromotie doet. Het kan daarom heel waardevol zijn om Instagram influencer marketing of video marketing uit te besteden. Influencers zijn invloedrijke mensen die het (koop)gedrag van potentiële kopers positief kunnen beïnvloeden. Ze zijn zeer actief op social media en wekken veel vertrouwen op bij hun volgers. Daarom kan het krachtiger zijn om influencers jouw boodschap te vertellen. Maak influencer marketing onderdeel van je effectieve social media marketingmix.


Andere mogelijkheden van Instagram:

Waarom Sommet Media kiezen als Instagram marketing specialist?

Zoek je een Instagram marketing bureau dat social media marketing door en door begrijpt? Check! En een partner die jouw product of dienst begrijpt en dit kan vertalen naar aantrekkelijke content? Ook check! Beschouw ons als het ontbrekende marketing verlengstuk van een bedrijf. Doordat wij zorgen voor de campagnes en online resultaten, kunnen jouw interne teams zich weer concentreren op hun kerntaken.

Voordelen van Instagram adverteren uitbesteden aan een marketing bureau

Het ontzorgen, opstellen en behalen van de juiste online groeidoelen zijn de drie meest genoemde redenen voor het uitbesteden van Instagram marketing. Als marketing bureau zetten we onze creativiteit in om jou als sterk merk in de markt te plaatsen. Van het implementeren van de strategie, beheren van accounts, maken van content, community beheren en zorgen voor up-to-date kennis en mogelijkheden. We nemen je mee van idee naar resultaat!

Een bijzondere track record als social media specialist

Campagnes
0 +
Posts
0
Likes
0 M
Beoordeling
0

Onze pragmatische 6 stappen werkwijze

Vertel ons je doel. Wij vertellen wat haalbaar is en mogelijk op Instagram.
Wat is de strategie? Denk aan tools, budget, uren, content en methoden.
We richten de campagnes voor je in via Meta Business Suite.
De campagnes draaien we en we houden KPI’s en data scherp in de gaten.
We draaien tussentijds aan de knoppen en zorgen voor de beste ROI.
In op maat rapportages zie je de prestaties en optimalisaties.

Adverteren op Instagram?​

Benieuwd welke marketingstrategie past bij jouw doelen? Neem contact op met Maxime, onze Instagram Marketing Specialist.

Wat en waarvoor

Veelgestelde vragen over IG marketing

Bekijk hieronder de meest gestelde vragen over IG marketing. Je komt te weten wat Instagram marketing is, hoe een marketingbureau je hierbij kan helpen en wat voor voordelen adverteren op IG jouw bedrijf kan bieden.
Met Instagram marketing promoot je jouw bedrijf online bij een specifieke doelgroep. Je kan bijvoorbeeld betaalde posts of influencer marketing inzetten. Er zijn verschillende advertentiemogelijkheden zoals user-generated content, foto’s en video’s.
Een Instagram marketing bureau zorgt ervoor dat je bedrijf beter gevonden wordt via Instagram. Je krijgt meer volgers, leads, merkbekendheid en conversies. Er zijn vele advertentiemogelijkheden die kunnen worden ingezet. Het bureau bepaalt een strategie, zet campagnes (betaalde advertenties) voor je op en beheert deze voor je.
Instagram is een zeer actief platform met een hoog interactieniveau. Ook heb je met Instagram Adverteren meer dan 28.000 targetingopties (locatie, demografie, etc.) om de doelgroep te bereiken. Advertenties in Stories, Feed en Reels zien er qua opmaak hetzelfde uit als een normale Instagram post, wat zorgt voor een positieve gebruikerservaring.