Beoordeling: 4,9 / 5
10 jaar ervaring
Full service experts

NL Dance

NL Dance is een bekende dansschool in Vleuten, Utrecht waarbij passie en plezier centraal staan. Dansen is populair en dat merkt NL Dance ook aan de aanwezigheid van lokale concurrenten. Met een goede lokale SEO strategie helpen we NL Dance aan een maximale zichtbaarheid.

Portfolio Online Marketing & website projecten Sommet Media NL Dance

Vraag van de klant

De opdracht

Zoals gezegd is SEO een belangrijke bron voor ledenwerving. We hebben de website in-house gebouwd en schoon gecodeerd, met focus op een snelle laadtijd. Daarnaast zijn de websiteteksten en afbeeldingen geoptimaliseerd aan de hand van een zoekwoordonderzoek.

De opdracht in een notendop

Het doel

NL Dance is een klant als velen die we helpen. Het is een relatief kleine organisatie en de eigenares is bezig met het runnen van een dansschool. Online marketing is belangrijk, maar voor de werkzaamheden is weinig tot geen tijd. Zonder dat de klant er veel omkijken naar heeft, helpen wij als online partner met het realiseren van goede resultaten.

Zoals gezegd is SEO een belangrijke bron voor ledenwerving. We hebben de website in-house gebouwd, met focus op een snelle laadtijd en schoon gecodeerd. Daarnaast zijn de websiteteksten en afbeelding geoptimaliseerd aan de hand van een zoekwoordonderzoek.

Waar deden ze het voor?

Het resultaat

Het resultaat mag er zeker wezen. De meeste bezoekers komen uit SEO- en SEA-campagnes, waarbij de conversieratio voor SEO het hoogst is. De lokale vindbaarheid van NL Dance is heel sterk, met een complete vermelding van Google My Business en topposities voor zoekwoorden zoals: [dansschool vleuten] en [streetdance volwassenen]. Zo helpen we lokale organisaties met relatief kleine budgetten aan een maximaal SEO resultaat!

Groeien door lokale SEO?

Laat je adviseren

We zijn trotse SEO partner voor uiteenlopende klanten. Van lokale organisaties, tot start-ups en (inter)nationale e-commerce bedrijven hebben we succesvolle SEO campagnes lopen. Wil je ook een SEO bureau inschakelen? Wij helpen bij:
Ben je lokaal of regionaal actief en wil je weten wat een SEO bureau voor je kan doen? Laten we starten met een vrijblijvend adviesgesprek. Vaak zijn er voldoende mogelijkheden om met een slimme SEO strategie meer conversies te realiseren. Neem contact op met één van onze SEO experts.
Internet bureau Utrecht Sommet Media

Je laten adviseren? Dat kan!

We nodigen je graag uit voor een creatieve sessie met één van onze social experts.