Beoordeling: 4,9 / 5
10 jaar ervaring
Full service experts
Jobmatix_Logo

SEA en Social Media campagnes

Bij Jobmatix staat het creëren van de ultieme klantbeleving centraal. Als pioniers in job marketing automation wordt er gestreefd naar voortdurende verbetering voor bedrijven in hun wervingsbehoeften. De geavanceerde tools van Jobmatix optimaliseren niet alleen de online wervingsstrategieën, maar stellen klanten ook in staat om op een kosteneffectieve manier het juiste talent aan te trekken.
Jobmatix-Header-Phones

Voortdurende verbetering

Sterke converterende SEA en Social Media campagnes

Het vinden van het juiste talent is een cruciale uitdaging voor HR-afdelingen en organisaties. Bij Jobmatix wordt er verder gegaan dan alleen het plaatsen van vacatures; er wordt gestreefd om B2B-klanten te voorzien van gerichte oplossingen die hun recruitmentproces optimaliseren. In een steeds concurrerender landschap is het lastig om zichtbaarheid te vergroten en daar stapten wij naar voren door het ondersteunen in Google Ads en Social Media.
Jobmatix-Omslagfoto

Sommet Media voor elke klant een #1 service

Elise TakMarketing & Communicatie specialist Jobmatix
Lees verder
Meedenkend, flexibel en toegankelijk. Zo kan ik de mensen bij Sommet Media omschrijven. Prettig in de samenwerking en als organisatie kun je op ze bouwen. Met name dank aan Maxime voor haar bijdrage aan het vergroten van de naamsbekendheid van Jobmatix

Landelijke bekendheid

Het resultaat

Het partnerschap met Jobmatix begon met heldere doelstellingen: het vergroten van naamsbekendheid en het binnenhalen van meer demo-aanvragen van de tool. Door gerichte campagnes en strategisch advies is niet alleen de zichtbaarheid van Jobmatix vergroot, maar ook de betrokkenheid van hun doelgroep. Dit heeft geresulteerd in een mooie toename van het aantal demo-aanvragen en een versterking van hun positie als marktleider binnen jobmarketing automation.

Toename van betrokkenheid op Social Media met 188%

73% meer demo aanvragen

88% van al het websiteverkeer via online marketing

Verzamelen van waardevolle data en doelgroepen

Groeien door een succesvolle online strategie?

Geloof je net als wij dat de juiste online tools gebruiken jouw bedrijf kan helpen groeien, maar zoek je nog de juiste groeipartner? Onze klanten waarderen ons om de expertise, klantvriendelijkheid en flexibiliteit. Door ons bewust te positioneren als kleiner bureau, hebben we snelle korte lijnen. Jij krijgt een vast account team die keihard en slim werkt voor jouw resultaat.
Dus ben je op zoek naar:
Neem dan contact met ons op en ervaar onze werkwijze in een vrijblijvend adviesgesprek. Onze enthousiaste experts vertellen je waar de kansen liggen met zoekmachinemarketing. En, waar je jouw budget en tijd níet in moet stoppen. We staan namelijk voor eerlijke marketing voor iedereen.

Bekijk meer van ons werk

NKBV-Omslagfoto Online marketing

NKBV

De Koninklijke Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging, is dé autoriteit op het gebied van bergsport in Nederland.
Lees meer
Online marketing

Barista Bandits

Optimaal bedienen van de klant is key. Barista Bandits is een specialist in het verzorgen van onvergetelijke hospitality ervaringen.
Lees meer
Online marketing

Holland Recycling

SEO en SEA voor continue groei. Holland Recycling is een internationale speler op het gebied van recycling en datavernietiging.
Lees meer