Beoordeling: 4,9 / 5
10 jaar ervaring
Full service experts
Portfolio-Online-Marketing-website-projecten-Sommet-Media-NL-Dance-1.png

SEO en SEA voor continue groei

NL Dance is een bekende dansschool in Vleuten, Utrecht waar passie en plezier centraal staan. Ondanks de aanwezigheid van vele lokale concurrenten, behalen we een maximale zichtbaarheid voor NL Dance met een efficiënte SEO en SEA strategie.

Lokale bekendheid

De uitdaging

Zoekmachinemarketing is cruciaal voor ledenwerving. We hebben de website in eigen beheer ontwikkeld en geoptimaliseerd voor snelle laadtijden. Ook de websiteteksten zijn opgesteld aan de hand van een op maat zoekwoordonderzoek.
NL Dance is een typische klant van ons: een dynamische, kleinere organisatie waar de eigenares volledig toegewijd is aan het runnen van de dansschool. Als de online partner zijn we de stille kracht die resultaten blijft leveren zonder dat de klant er veel omkijken naar heeft.

Sommet Media voor elke klant een #1 service

Nicole van der LeeEigenaar NL Dance
Lees verder
Sommet Media heeft onze website gemaakt en beheerd onze Google advertenties. Wij zijn meer dan tevreden. De website is pakkend en straalt precies uit hoe wij als dansschool zijn. De communicatie verloopt altijd via een vast contactpersoon en we ontvangen regelmatig updates over hoe onze campagnes lopen. Al met al een echte aanrader!

Constante stroom aanmeldingen

Het resultaat

Het behaalde resultaat is ronduit indrukwekkend. De meerderheid van de bezoekers komt voort uit SEO- en SEA-campagnes, waarbij de conversieratio voor SEO het hoogst is. NL Dance schittert in lokale zoekopdrachten: met een volledige Google My Business-vermelding en topnoteringen voor zoekwoorden zoals: [dansschool vleuten] en [streetdance volwassenen]. Zo helpen we lokale organisaties met bescheiden budgetten om maximaal rendement uit zoekmachinemarketing te halen.

Ruim 50 zoekwoorden in de top 10 zoekresultaten.

In 1 jaar bijna 300 proeflesaanmeldingen via de site.

In 1 jaar meer dan 130 nieuwe leerlingen ingeschreven.

Kosten per conversie via Google Ads voor proeflessers maar EUR 2,76.

Groeien door lokale SEO en SEA?

We zijn trotse SEO en SEA partner voor uiteenlopende klanten. Voor lokale organisaties, tot start-ups en (inter)nationale e-commerce bedrijven hebben we succesvolle Google campagnes lopen.

Ben je lokaal of regionaal actief en wil je weten wat een SEO en SEA bureau voor je kan doen? Laten we starten met een vrijblijvend adviesgesprek. Vaak zijn er voldoende mogelijkheden om met een slimme strategie meer conversies te realiseren. Neem contact op met één van onze Google experts. Jouw bedrijf kunnen we helpen we met:

Bekijk meer van ons werk

Webdesign

Bèta Challenge

Duurzaam design, grote resultaten. Bèta Challenge is een landelijk samenwerkingsverband met tientallen aangesloten scholen.
Lees meer