Beoordeling: 4,9 / 5
10 jaar ervaring
Full service experts
Barista-Bandits-logo-crop.svg

Unieke leadgeneratie website

Al jaren is Barista Bandits een unieke aanbieder van barista’s en bijbehoren op evenementen. Met eigen mobiele koffiebars, Piaggio Ape of een oerhollandse bakfiets serveren ze de beste koffie voor jouw gasten. Bij zo’n uniek concept hoort natuurlijk een passende website.

Jezelf overtreffen

De uitdaging

Na het ondergaan van een volledige rebranding, had het bedrijf een vernieuwing nodig in alle offline en online communicatie, inclusief de website. De vorige website hebben we ook met veel succes gemaakt tot een leadgeneratie kanon. Daarom was het de uitdaging om onze eigen prestaties te overtreffen.

Sommet Media voor elke klant een #1 service

Henry BudhiEigenaar Barista Bandits
Lees verder
Wij zijn in 2017 in contact gekomen met Sommet Media. Inmiddels laten wij onze Google Ads campagne, website en SEO beheren door Sommet Media met alle tevredenheid!

Je hebt direct contact met de mensen die aan de slag gaan voor jouw website en Ads campagne. Daardoor kan er snel worden geschakeld. Ze nemen veel tijd om alle wensen in kaart te brengen en komen uiteraard ook met suggesties!

Van ontwerp naar conversie

Het resultaat

Ons doel was om een website te creëren die niet alleen uitblinkt in design, maar ook conversiepercentages verhoogt en SEO verbetert. Ook was het onze focus om het CMS en de paginabuilder gebruiksvriendelijker en eenvoudiger te onderhouden te maken.

Het resultaat? Een website zo heerlijk als de koffie van Barista Bandits! Het straalt met een volledig responsief en conversiegericht ontwerp. Belangrijke informatie is eenvoudig toegankelijk, en de nieuwe huisstijl verhoogt de algehele aantrekkingskracht. Voor optimale (Google) prestaties hebben we gebruik gemaakt van eersteklas hosting met razendsnelle caching-tools.

Benieuwd naar het eindproduct? Bekijk hier de site van de #1 in barista huren. En ja, dit is een subtiele SEO link voor onze klant 😉.

Ook toe aan meer omzet uit jouw website?

Geloof je net als wij dat een ervaren online partner jouw bedrijf nog succesvoller maakt? Ben je ook allergisch voor standaard template websites? Laat dan je nieuwe website door ons maken en groei mee naar de online top! Bij Sommet Media zijn wij jouw partner voor een professionele website die leads en omzet genereert:

Bekijk meer van ons werk

NKBV-Omslagfoto Online marketing

NKBV

De Koninklijke Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging, is dé autoriteit op het gebied van bergsport in Nederland.
Lees meer
Jobmatix-Omslagfoto Online marketing

Jobmatix

Als pioniers in job marketing automation staat het creëren van de ultieme klantbeleving centraal bij Jobmatix.
Lees meer
Online marketing

Barista Bandits

Optimaal bedienen van de klant is key. Barista Bandits is een specialist in het verzorgen van onvergetelijke hospitality ervaringen.
Lees meer