Google score: 4,9 / 5,0
10 jaar ervaring
Full service experts

SEO pakketten op maat

SEO staat voor Search Engine Optimization en valt daarmee onder zoekmachinemarketing. Voer je dit goed uit, dan zorgt het ervoor dat jouw website beter vindbaar is in zoekmachines als Google. Hoe je SEO uitvoert, hangt af van veel verschillende factoren. Daarom bestaat er niet zoiets als een standaard SEO pakket die altijd werkt. Hoe we SEO wel voor je laten werken, lees je hier verder.

Koen Leenen Contact opnemen zoekwoorden onderzoek

Sparren met onze SEO specialist?

Wil je unieke inzichten in data voor een ijzersterke SEO strategie? Met pragmatisch en haalbaar advies? Vraag vrijblijvend een gesprek aan.

Kwaliteit boven snelheid

Wat zijn SEO pakketten?

SEO pakketten: ze worden in allerlei soorten en maten aangeboden. Maar wat maakt een SEO pakket een goed SEO pakket? Bij ons betekent het maatwerk op het gebied van drie onderdelen: 1) content, 2) websitetechniek en 3) linkbuilding. We analyseren deze verschillende factoren zorgvuldig af en beoordelen in hoeverre deze aansluiten bij de doelstelling(en) van jouw organisatie.

Daarnaast kijken we naar onbenutte kansen, quick wins en focussen we op een gestage groei op de lange termijn. Het resultaat is een duidelijk geformuleerde en betrouwbare SEO strategie voor de toekomst.

Hier moet je op letten bij het maken van een keuze voor een SEO pakket:

1) Content en content audit

Content is in onze ervaring veruit het belangrijkste onderdeel. Want relevante content tonen is namelijk het antwoord op elke goed geformuleerde zoekopdracht (de essentie van een zoekmachine!). Met een zoekwoordenonderzoek brengen onze experts in kaart waar in jouw branche naar gezocht wordt. Vervolgens maakt een SEO copywriter op basis van dit zoekwoordenonderzoek een pakkende tekst in jouw tone-of-voice.

Waarin zit dan het maatwerk? Zoals eerder benoemd is jouw bedrijf uniek. Je hebt specifieke USP’s en een aanbod dat concurrenten niet hebben. Dit zetten we om in zoekwoorden waarop je gevonden wilt worden en combineren we met relevante woorden waarop je nog niet scoort. Ook kijken we kritisch naar de hoeveel onderwerpen die voor jou kansrijk zijn. Het aantal bepaalt het aantal pagina’s waarmee je organische bezoekers binnenhaalt.

2) Techniek website en SEO audit

Google, de populairste zoekmachine, moet websites scannend kunnen lezen. En hoe eenvoudiger Google jouw website kan scannen, hoe beter dit is voor je score. Dit doe je door de informatie als het ware in helder geschreven code en functies te presenteren aan Google. Onze experts voeren een technische SEO audit uit, zodat je precies weet hoe een website technisch geperfectioneerd moet worden.

Elke websitebouwer heeft een persoonlijke stijl van werken. Daarom hebben sites ook verschillende technische verbeterpunten. Denk daarbij aan laadtijd, grootte van media, cachinginstellingen, technische opmaak et cetera. Wij bekijken deze onderdelen stuk voor stuk en zetten dit om naar concrete optimalisaties waarmee de websitebouwer aan de slag kan gaan. Ook maken we een duidelijk onderscheid tussen webshops en websites, omdat webshops doorgaans meer uitdagingen hebben op technisch vlak.

3) Linkbuilding en waarom je absoluut geen pakket moet kiezen

Een SEO linkbuilding pakket was de quick win van vroeger. Het inkopen van bulk links van lage kwaliteit wat toen goed werkte, wordt nu door Google absoluut niet goed gewaardeerd. Sterker nog, dit kan leiden tot een daling in zoekresultaten en een groot verlies in bezoekersaantallen. Helaas worden deze pakketten nog steeds aangeboden.
Met onze aanpak bekijken we welke links bij jouw situatie passen. We letten op factoren als kwaliteit, relevantie en brengen linkbuildingen opties in kaart waar concurrenten zitten te slapen. Het zorgvuldig selecteren van de juiste linkpartners en deze op de juiste momenten publiceren vereist ervaring.

Pas op voor de SEO cowboys

Wat zijn SEO linkbuilding pakketten precies?

SEO linkbuilding pakketten zijn pakketten met werkzaamheden voor en de aanschaf van links om jouw linkprofiel te verbeteren. SEO linkbuilding door een backlinks pakket kan een risicovolle aangelegenheid zijn. Er worden namelijk veel goedkope SEO backlinks pakketten aangeboden en het is sowieso de vraag of de nauwe focus op alleen linkbuilding nog waardevol is.
Waarom een linkbuilding pakket geen voordelen met zich meebrengt
Een SEO linkbuilding pakket was de quick win van vroeger en verschilt fundamenteel van een compleet SEO pakket op maat. Links kopen om het links kopen werkt niet meer, want Google prikt hier makkelijker doorheen en negeert deze links. Helaas worden deze pakketten nog steeds aangeboden. Het linkbuilding voordeel van SEO pakketten bestaat nog steeds, maar niet meer bij de aanschaf van een irrelevant linkbuilding pakket.

SEO pakketten op maat voor jouw website

Gebruik jij WordPress als CMS voor jouw website? Onze specifieke SEO pakketten zijn perfect afgestemd op WordPress. We hebben ons vanaf het begin in dit CMS gespecialiseerd voor zowel webdesign als SEO, waardoor we alle mogelijkheden kennen.

Ga voor kwaliteit

Tarieven voor SEO pakketten

Betaalbare SEO dat ook goed is? Daar wil je als ondernemer en marketeer met marketing budgetten voor gaan. Als je een klein onderzoek via Google doet, zie je al snel dat de tarieven voor SEO pakketten flink variëren. Van een paar honderd euro tot wel duizenden euro’s en soms zelfs helemaal gratis.

Hoe bepalen wij dan wat een goed en passend tarief is? Het is afhankelijk van factoren als:

Hoe meer tijd er nodig is om bovenstaande onderwerpen te behandelen, des te hoger het tarief. Want om SEO succesvol uit te voeren en te komen tot meer gratis bezoekers, moet je vooral tijd en inspanningen investeren.

Pas dus goed op voor stuntprijzen voor goede SEO. Want al is de essentie van SEO hetzelfde (kwaliteit en relevantie), is het in de afgelopen jaren ook complexer en uitgebreider geworden. Daarom werken 1 uit een dozijn oplossingen niet.

Een SEO pakket waarmee je resultaat kan behalen, begint bij prijzen vanaf EUR 750,- per maand. Wat ongeveer gelijk staat aan een dag werk per maand.

Koen Leenen Contact opnemen zoekwoorden onderzoek

Neem gerust contact op met onze specialist.

Kom in contact met Koen.
Bel 030 – 227 0797 of mail naar [email protected]

Advies op maat

SEO uitbesteden of zelf doen?

Wanneer kies je voor SEO uitbesteden en in welke situatie voer je het zelf uit? Stel jezelf de vraag hoeveel tijd en kennis je zelf hebt. Ben je bedrijfseigenaar en wil je SEO erbij gaan doen? Of een allround marketeer die naast Social media, content creatie, emailmarketing ook nog SEO goed moet kunnen doen?

Onze meerwaarde als online marketing bureau, is dat we elke dag bezig zijn met SEO. We kennen alle ins & outs en zorgen ervoor dat de KPI’s en doelen behaald worden. Hier heb je geen omkijken naar, waardoor je focus kan liggen op andere actiepunten.

Onze werkwijze

SEO is afhankelijk van verschillende factoren en de doelstellingen. Met andere woorden, het is een proces met veel dynamiek. Dit kenmerkt ook onze werkwijze: wij luisteren naar jouw wensen en voorkeuren en baseren onze analyse en strategie hierop. Waar nodig, geven we een fris tegengeluid. Zo weet je zeker dat we als duurzame SEO partner zorgen voor het beste resultaat.

Op maat betekent voor ons

Wat wil je bereiken? Verkopen, aanmeldingen of meer websitebezoekers?
Een vooronderzoek op basis van jouw wensen, voorkeuren en doelstellingen.
Geen verrassingen of abonnementen. Altijd duidelijkheid wat je betaalt.
Wij stellen de meetinstrumenten in en zorgen voor accurate statistieken.
Game on! Wij gaan aan de slag om jouw doelstelling te behalen.
Doorlopende monitoring en transparante communicatie over resultaten.

Veel gestelde vragen over

SEO pakketten op maat

Heb je nog meer vragen over SEO pakketten? Kijk dan hieronder of neem contact met ons op.

Een SEO pakket is een verzameling aan uiteenlopende werkzaamheden die de vindbaarheid van jouw website ten goede komt. Zoekmachine optimalisatie betekent investeren in content, techniek en linkbuilding. Zoekmachines bepalen zo namelijk de relevantie en kwaliteit van jouw website.
Een betere SEO strategie is afhankelijk van hoe jouw website nu presteert en welke factoren het meest relevant zijn voor jouw organisatie. Kortom: goed SEO-werk is maatwerk. Reken bij een goede investering in impactvolle zoekmachine optimalisatie zeker op minimaal €750 per maand.
SEO is een doorlopend proces. Het landschap is continu in beweging: zoekmachines voeren updates uit, zoekopdrachten veranderen en content veroudert. Daarom is SEO geen statisch gegeven en moet je dit blijven toepassen voor jouw website.