fbpx

Tijd voor een nieuwe website voor jouw bedrijf of activiteiten? Een website gemaakt in WordPress is altijd een goede keuze.

Al jarenlang laten klanten hun WordPress websites door ons bouwen en onderhouden. Ook voor jou kunnen we een digitale wens in vervulling laten gaan. Jouw bedrijf is uniek, dus daar hoort een website bij die eruit springt. Hierbij laten we hetgeen wat je aanbiedt sterk naar voren komen.

Sommet-Media-internetbureau-Utrecht-wordpress-wit

Webshop laten maken

Mooie productpresentatie,
meer verkopen

Zakelijke en informatieve website

Passend en professioneel design,
in het gebruiksvriendelijke WordPress

WAT IS WORDPRESS?

WordPress is een Content Management Systeem (CMS) met een grote toegankelijkheid, flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid.

Een aantrekkelijke WordPress website maken kan op 2 verschillende manieren. Wanneer je specifieke wensen hebt, kan dit met een volledig op maat gemaakte website. Daarnaast is het mogelijk om een website te maken op basis van een template, die wij vervolgens naar wens aanpassen. Het is kostentechnisch gezien voordeliger om een template te kiezen. Welke keuze je ook maakt: wij leveren altijd een bijzondere WordPress website.

In 6 stappen naar je nieuwe WordPress website

1. INVENTARISATIE

Nadat je contact met ons opgenomen hebt, plannen we een persoonlijk gesprek in. Tijdens dit gesprek bij jou of bij ons op kantoor gaan we al jouw wensen in kaart brengen. Hierbij komen onder andere de volgende zaken aan bod:

• Welke producten en/of diensten lever je?
• Doelstelling: wat wil je met je website bereiken?
• Doelgroep: wie wil je bereiken?
• Welke uitstraling moet de website hebben?
• De huisstijl (o.a. kleuren en typografie).
• Wat is je te besteden budget?

2. OFFERTE

Naar aanleiding van het persoonlijke gesprek ontvang je een offerte van ons. Hierin staan je wensen beschreven die tijdens het gesprek besproken zijn, gekoppeld aan de prijs die daarop gebaseerd is.

Op deze manier weet je precies waar je aan toe bent. Mocht je tijdens het ontwikkelproces toch nog veranderingen willen, dan zijn we daarin flexibel en adviserend. Van tevoren verneem je van ons of dit eventueel gevolgen heeft voor de prijs.

3. ONTWERP & ONTWIKKELING

Wanneer je akkoord bent gegaan met de offerte, gaan wij aan de slag met het ontwerpen van de website. Het eerste ontwerp, die is gebaseerd op de aangegeven wensen, nemen we samen door tijdens een persoonlijke presentatie.

We verzamelen eventuele feedback en passen het ontwerp hierop aan. Als het ontwerp helemaal naar jouw zin is, gaan wij verder met het bouwen van de website. Denk hierbij aan het toevoegen van teksten, foto’s en de gewenste modules en toepassingen.

4. TESTEN

Afhankelijke van de omvang van het project, vinden er minimaal één of meerdere evaluaties plaats. Wanneer de website helemaal naar tevredenheid is, gaan wij beginnen met het uitgebreid testen van de website. In deze fase worden de laatste puntjes op de spreekwoordelijke i gezet.

De website wordt nagelopen op desktop, tablet en mobiele telefoon. Ook een correcte werking op diverse browsers wordt grondig gecheckt.

5. OPLEVERING

De website is met succes getest en is klaar om live te gaan. Wij zetten de website online onder het gekozen domein en hosting, bijvoorbeeld bij onze eigen vertrouwde, snelle hosting.

Daarna ontvang je van ons de wachtwoorden om in te loggen in het beheerdersgedeelte van het WordPress Content Management Systeem (CMS). In deze omgeving is het mogelijk om op een makkelijke manier bijvoorbeeld een bericht te plaatsen of bestellingen te verwerken.

6. ONDERHOUD

Na de oplevering blijven wij altijd goed bereikbaar voor vragen of nieuwe aanpassingen. Het onderhouden van je website is niet moeilijk, maar hierbij is de juiste kennis wel van belang.

Het is namelijk ontzettend belangrijk om een website op de juiste manier te onderhouden, zodat deze soepel en veilig blijft werken.

Wij helpen je graag bij het up-to-date houden van je pagina’s, afbeeldingen, thema en modules.

LAAT EEN WEBSITE VOOR JOUW BEDRIJF WERKEN

Enthousiast geworden en benieuwd naar de mogelijkheden? Dan ben je van harte welkom voor een oriëntatiegesprek. Geheel vrijblijvend.

ONZE BELOFTE ALS ONLINE PARTNER

3 kernwaarden

Sommet-Media-internetbureau-Utrecht-logo-icoon-zwart

100% TOEGEWIJDE PROFESSIONALS

We hebben een volledige focus op het behalen van succes en tevredenheid voor klanten. Vanaf de start streven we het hoogste niveau na. Je hebt één vast aanspreekpunt die meedenkt en nieuwe kansen benut.

Sommet-Media-internetbureau-Utrecht-logo-icoon-zwart

GERICHT OP HET GEWENSTE RESULTAAT

Van tevoren besproken doelstellingen houden we altijd in het vizier. Denk aan verkopen via de webshop of demoaanvragen. Het behaalde resultaat delen we op heldere en transparante wijze.

Sommet-Media-internetbureau-Utrecht-logo-icoon-zwart

BETROUWBAAR EN DYNAMISCH

De online markt is constant in beweging, dus wij ook. Onze gestructureerde én flexibele werkwijze maakt het mogelijk om snel te blijven schakelen. Ook onder onverwachtse omstandigheden.

Wil je vrijblijvend advies over de mogelijkheden?

Vul het formulier in en laat ons weten of je informatie wilt ontvangen over je nieuwe WordPress project of online marketing. Onze experts staan je graag te woord.

Vul het contactformulier in

TOP