Beoordeling: 4,9 / 5
10 jaar ervaring
Full service experts

Download gratis SEO infographic

Alsjeblieft, voor jou: een SEO Checklist met 12 onmisbare SEO tips. Download gratis de SEO infographic van Sommet Media.

PDF handleiding

Beste SEO tips

In onze visuele SEO handleiding leggen we uit hoe de basis van SEO in elkaar zit. Je leest wat je zelf kan doen om een webpagina op te zetten die geoptimaliseerd is voor SEO: Search Engine Optimization. We hebben de 12 meest belangrijke SEO tips al voor je gebundeld in een PDF bestand. Download de gratis SEO check: een simpele doe-het-zelf SEO hulp om meer gratis bezoekers naar je website te krijgen!

Beter vindbaar Google?Deze klanten hebben we geholpen

Website vindbaar maken Sommet Media Eastmen
Logo Domino's pizza
Website vindbaar maken Sommet Media Frecious
Logo Salora
Website vindbaar maken Sommet Media Holland Recyling
Website vindbaar maken Sommet Media BOHLT
Website vindbaar maken Sommet Media The Unit Company
Website vindbaar maken Sommet Media B12
Logo NL Dance

#1 SEO stappenplan

Gratis tips - infographic in PDF

Heb je een webshop? Download dan onze SEO infographic. Met SEO-vriendelijk geschreven webteksten zorg je voor meer conversies. Verbeter je de SEO op je website, dan vergroot je de kans dat je website goed vindbaar is in zoekmachines. Je wilt hier zo weinig mogelijk voor betalen én tegelijkertijd een zo hoog mogelijk rendement halen uit SEO. Onze gratis SEO infographic helpt je hierbij.

Wij zijn experts op het gebied van SEO, maar het is ook goed als je zelf beter begrijpt hoe SEO werkt. Download onze gratis SEO infographic: met 12 essentiële tips voor het opzetten van een SEO pagina. Alle belangrijke informatie, voor jou gebundeld in een PDF bestand!

SEO verbeteren

DIY tips voor een sterke landingspagina

De SEO infographic is gratis te downloaden voor iedereen. Ben je een beginner op het gebied van SEO of ben je juist een meer ervaren SEO specialist? Deze handige stappenplan met SEO tips komt altijd wel goed van pas. Download het PDF bestand en sla de SEO infographic eventueel op op je computer. Een handige en snelle SEO check voor iedereen die online teksten schrijft voor een website of webshop. Jij verbetert je SEO pagina makkelijk met onze handige do-it-yourself SEO tips.

De gratis SEO infographic beantwoordt deze vragen:
 1. Welk zoekwoord kies ik als focus trefwoord?
 2. Wat schrijft de concurrentie over het zoekwoord?
 3. Wat is de perfecte zoekwoorddichtheid?
 4. Hoe gebruik ik het zoekwoord in headings?
 5. Hoe maak ik een SEO-proof URL?
 6. Waarom moet ik visueel materiaal gebruiken?
 7. Wat kan ik het zoekwoord het beste neerzetten?
 8. Hoeveel woorden moet mijn SEO tekst hebben?
 9. Waarom moet ik linken naar autoritaire websites?
 10. Hoe kan ik bestandsnamen en afbeeldingen optimaliseren?
 11. Hoe maak ik mijn website mobielvriendelijk?
 12. Hoe check ik de gebruiksvriendelijkheid van mijn website?

In onze infographic vind je basistips over SEO. Meer weten over wat SEO inhoudt en hoe wij bedrijven helpen aan een hogere toppositie in Google? Neem een kijkje bij onze blogs over SEO of lees meer over de type SEO optimalisaties die we uitvoeren voor onze klanten. De SEO specialisten doen gericht zoekwoorden onderzoek en helpen je graag aan betere websiteteksten. Neem gerust contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.
Internet bureau Utrecht Sommet Media

Meer bezoekers met SEO?

Jij profiteert van webteksten die geoptimaliseerd zijn voor SEO. Teksten die zoekmachine-vriendelijk zijn geschreven trekken meer gratis bezoekers aan. Kunnen we jou hierbij helpen?