Beoordeling: 4,9 / 5
10 jaar ervaring
Full service experts

BOHLT B.V.

BOHLT is een e-mobilitymerk dat staat voor avontuur en beleving. Alle e-steps en e-vouwfietsen zijn futuristisch ontworpen, duurzaam en eenvoudig in gebruik. Waar ze voor staan moet krachtig worden gepresenteerd in elke uiting en herkenbaar zijn voor zowel offline als online.
Wordpress webshop laten maken Sommet Media BOHLT Logo

Vraag van de klant

De opdracht

We zijn een nieuw merk dat voet aan de grond probeert te krijgen. Dit geeft ook veel mogelijkheden om een passende brand identity neer te zetten waar onze doelgroep zichzelf in herkent. Op welke creatieve en duurzame wijze kunnen we het merk BOHLT neerzetten?

De opdracht in een notendop

Het doel

Voor BOHLT zijn we het adres voor alle grafische uitingen. Voordat we aan de slag gingen met de eerste creatieve uitingen, was het belangrijk om de organisatie en het merk goed te leren kennen. Vanuit die ‘feeling’ hebben we de vertaalslag gemaakt naar de verschillende uitingen, te beginnen met een inhouse ontworpen brand guide. Deze geven de richtlijnen aan voor de te ontwerpen online en offline uitingen.

Waar deden ze het voor?

Het resultaat

BOHLT heeft een eigen uniek gezicht gekregen. Met herkenbare kleuren, fonts, stijl en vormgeving. Of het nu gaat om een brochure, online banner, website of PowerPoint-presentatie: alles straalt BOHLT uit. Zo helpen we bestaande en nieuwe organisaties met het neerzetten van een identiteit die past bij de huidige tijdgeest.
Bekijk het hier! www.bohlt.nl

Geef je bedrijf een brand identity

Laat je adviseren

Als creatief bureau verzorgen we grafisch designwerk dat tot in de puntjes is verzorgd. Ben je ook op zoek naar een designbureau die zowel online als offline sterk is? Wij helpen bij:
Heb je een creatieve partner nodig voor grafisch design voor jouw bedrijf? Laten we starten met een vrijblijvend inspiratiegesprek. We leren graag je bedrijf beter kennen. Ook denken we met je mee over de mogelijkheden om een toekomstbestendige identiteit neer te zetten. Neem contact op met één van onze design experts.
Internet bureau Utrecht Sommet Media

Webdesign opdrachten?

We denken graag met je mee voor een nieuwe website, webshop of huisstijl. Neem hier contact op.