Beoordeling: 4,9 / 5
10 jaar ervaring
Full service experts

BOHLT B.V.

BOHLT is een avontuurlijke speler op het gebied van e-mobility. Met gewaagde, stoere designs voor hun elektrische steps en elektrische vouwfietsen weet het zich positief te onderscheiden in de groeiende markt. Daarbij hoort een webshop die past bij het coole imago van BOHLT.
Wordpress webshop laten maken Sommet Media BOHLT Logo

Vraag van de klant

De opdracht

De markt van e-mobility is in een rap tempo gegroeid en het aantal aanbieders blijft stijgen. Hoe zorgen we ervoor dat we positief opvallen en onze producten op de best mogelijke wijze worden gepresenteerd?

De opdracht in een notendop

Het doel

Bij een uniek merk als BOHLT wil je met maatwerk aan de slag gaan. Een out of the box- én prestatiegericht design, originele sfeerbeelden en pakkende teksten in een responsive webshop.

Het is ook een branche waarin de beleving een belangrijke factor is. De sfeerbeelden van diverse fotoshoots dragen hieraan bij. Daarnaast sturen we in de webshop ook aan op het maken van proefritten bij de dealer. Want zodra je een ritje heeft gemaakt op een BOHLT, wil je niks anders meer!

Waar deden ze het voor?

Het resultaat

Het project kent verschillende fases. De start was het neerzetten van een brand guide, die de leidraad vormt voor het design van de WordPress WooCommerce webshop. Hierbij hebben we gekeken naar moderne designtrends. Voor BOHLT hebben we gekozen voor een zogenaamd asymmetrisch ontwerp.

In de tussentijd zijn we aan de slag gegaan met SEO-copywriting en unieke foto’s met personen die gebruikmaken van BOHLT producten. Dit zorgt voor een passend geheel waarbij het avontuurlijke merk helemaal tot zijn recht komt.

De resultaten van de nieuwe webshop zijn door de aanpak positief. Een flinke stijging in het aantal bezoekers uit online marketing kanalen zorgt voor meer proefritten en verkopen!

Bekijk het hier! www.bohlt.nl

Meer verkopen uit je webshop halen?

Laat je adviseren

Laat je nieuwe webshop realiseren bij Sommet Media. Als fullservice internetbureau verzorgen we alles wat je nodig hebt voor een goedlopende WooCommerce webshop:
Laat je inspireren tijdens een vrijblijvende kennismaking. We geven advies over het design, functionaliteiten en wat een optimale gebruiksvriendelijkheid is. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.
Internet bureau Utrecht Sommet Media

Je laten adviseren? Dat kan!

Bij Sommet Media bieden wij alles onder één dak aan voor jouw professionele WordPress webshop.