Beoordeling: 4,9 / 5
10 jaar ervaring
Full service experts

Thru-Hiking

Hiking is een snelgroeiende sport. Overal ter wereld worden er meer en meer hiking trails gelegd en komen er meer beoefenaars bij. De oprichter van Thru-hiking.com wilt een internationaal platform creëren waar liefhebbers van hiking bij elkaar komen en helpen de sport te laten groeien.
Wordpress website laten maken Sommet Media Thru Hiking

Vraag van de klant

De opdracht

Er bestond nog nog geen professionele website waar de community van Thru-Hikers terecht kunnen. Een site waar ze kunnen filteren op alle bestaande trails en inspirerende content kunnen vinden. De wens van thru-hiking.com is om een modulaire website te laten maken die in de toekomst eenvoudig uitgebreid kan worden met functies en content.

De opdracht in een notendop

Het doel

Tijdens de eerste meeting is WordPress met Elementor naar voren gekomen als de best passende keuze voor een CMS. Het biedt veel design mogelijkheden, zodat we een unieke look & feel kunnen maken. Daarnaast ondersteunt het veel functionaliteiten, zoals de handige filteropties bij de trails.

Waar deden ze het voor?

Het resultaat

Thru-hiking.com is een one-of-a-kind-website geworden. Niet alleen speelt het in op een behoefte van een groeiende doelgroep van hikers. Het unieke, professionele design zorgt ook voor de interesse van zakelijke partners die willen samenwerken. We zijn ervan overtuigd, ook dankzij de sterke SEO van de site, dat thru-hiking.com alles in zich heeft om uit te groeien tot een wereldwijd populair fenomeen.
Bekijk het hier! www.thru-hiking.com

Wil je ook een nieuwe website?

Laat je adviseren

Bij Sommet Media bieden wij alles onder één dak aan voor jouw professionele WordPress website:
Heb je al een idee over het gewenste eindresultaat of is meer advies gewenst? In beide gevallen staan onze experts je graag te woord. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.
Internet bureau Utrecht Sommet Media

Webdesignopdrachten?

We denken graag met je mee voor een nieuwe website, webshop of huisstijl. Neem hier contact op.