fbpx

Op zoek naar een social media partner? Sommet Media helpt jou met slimme Social Media campagnes.

Social media blijft te vaak liggen omdat het tijd en aandacht vergt. Zonde, want social media is bij uitstek dé mogelijkheid om jouw merk op een krachtige manier te presenteren. Samen met onze klanten creëren we een verhaal rondom hun merk dat nieuwe klanten bindt.

Sommet-Media-internetbureau-Utrecht-facebook-wit

UITLEG SOCIAL MEDIA

Instagram, Facebook en Linkedin zijn social media kanalen die op dit moment veel gebruikt worden. Deze platformen bieden verschillende mogelijkheden om jouw gewenste doelgroep te bereiken. Elk platform heeft zijn eigen eigenschappen, doeleinden en type gebruikers.

Daarom is het belangrijk om eerst zoveel mogelijk informatie te verzamelen over de doelgroep die je wilt bereiken. Op basis daarvan kan bepaald worden welk platform het beste past bij jouw doelen.

GRATIS NAAMSBEKENDHEID

Het is bij social media belangrijk om relevante content aan te bieden. Of dit nu tekst, beeld of allebei is. Wanneer je dit authentiek, uniek en op de juiste momenten doet, zal jouw groep met volgers zeker gaan groeien.

Bij het opbouwen van een goede band met je netwerk, is het ook belangrijk om met enige regelmaat berichten op je social media te publiceren. Hierbij kan het handig zijn om een social media contentkalender te gebruiken, waarin je bij gaat houden waar en wanneer je een bericht gaat publiceren. Sommet Media helpt je graag bij het bedenken van de juiste social media strategie, om zo je gewenste doelgroep te bereiken.

SOCIAL MEDIA EFFECTIEVER BENUTTEN?

Als social media bureau helpen wij klanten graag op weg met een social media strategie. Dit begint met het vinden van het beste netwerk voor jouw doelgroep. Vanuit daar ontwikkelen we een strategie, waarbij we sturen op het gewenste resultaat. Bijvoorbeeld meer naamsbekendheid, reserveringen of online verkopen.

Samen aan de slag om jouw organisatie, merk of producten via social media onder de aandacht te brengen? Neem vrijblijvend contact op.

SPECIFIEKE DOELGROEP BEREIKEN

De meeste gebruikers van social media scannen het merendeel van de berichten. Het is dus een uitdaging om aantrekkelijke content te tonen. Deze content moet direct de aandacht trekken en het liefst ook verleiden tot een vervolgactie. Naast het delen van gratis content is het ook mogelijk om betaalde advertenties te tonen via social media.

Het tonen van betaalde advertenties is onder andere mogelijk voor Facebook en Instagram. Wij als social media bureau helpen je graag bij het opstellen, analyseren en optimaliseren van deze advertenties.

ONZE BELOFTE ALS ONLINE PARTNER

3 kernwaarden

Sommet-Media-internetbureau-Utrecht-logo-icoon-zwart

TOEGEWIJDE
PROFESSIONALS

We hebben een volledige focus op het behalen van succes en tevredenheid voor klanten. Vanaf de start streven we het hoogste niveau na. Je hebt één vast aanspreekpunt die meedenkt en nieuwe kansen benut.

Sommet-Media-internetbureau-Utrecht-logo-icoon-zwart

GERICHT OP HET
GEWENSTE RESULTAAT

Van tevoren besproken doelstellingen houden we altijd in het vizier. Denk aan verkopen via de webshop of demoaanvragen. Het behaalde resultaat delen we op heldere en transparante wijze.

Sommet-Media-internetbureau-Utrecht-logo-icoon-zwart

BETROUWBAAR
EN DYNAMISCH

De online markt is constant in ontwikkeling, dus zijn wij dat ook. Onze gestructureerde én flexibele werkwijze maakt het mogelijk om snel te blijven schakelen. Ook onder onverwachtse omstandigheden.

Wil je vrijblijvend advies over de mogelijkheden?

Vul het formulier in en laat ons weten of je informatie wilt ontvangen over je nieuwe WordPress project of online marketing. Onze experts staan je graag te woord.

Vul het contactformulier in

TOP