Google score: 4,9 / 5,0
10 jaar ervaring
Full service experts

Wat doet een fullservice internetbureau als Sommet Media?

Sommet Media, hét fullservice internetbureau uit Utrecht, bestaat uit een team van specialisten op elk online gebied om jouw website én campagnes tot een succes te maken. Denk hierbij aan het ontwerpen van een conversiegerichte website, schrijven van SEO teksten, bedenken van marketing strategieën en adverteren op alle denkbare platformen (zoals Facebook, YouTube en Instagram). Onze kracht is de persoonlijke aanpak en het contact met de klant. Samen maken we jouw bedrijf beter! Hoe we dit doen? Je leest het in deze blog.

Wat is een fullservice internetbureau precies?

Een fullservice internetbureau heeft veel verschillende specialisten die samenkomen onder één dak. Het grote voordeel hiervan is dat een fullservice internetbureau je kan helpen van A tot Z. Beginnend bij het ontwerpen of aanpassen van je website tot het draaien van campagnes. Doordat wij verder kijken dan alleen de website óf alleen de campagnes komen wij met creatieve oplossingen.


‘Vaak komen klanten bij ons voor een behoefte of probleem, waarvan ze niet weten wat de beste aanpak is, of wat het probleem is. Denk dan bijvoorbeeld aan dat een klant meer advertentiebudget wil inzetten om zo meer klanten of conversies te halen. Hierin is vaak meer advertentiebudget inzetten niet de oplossing, maar juist meer rendement en klanten halen uit het al bestaande advertentiebudget’.

Vi-Hau Huynh, eigenaar en projectmanager van Sommet Media

Volledige ondersteuning

Sommet Media gaat voor de volledige ondersteuning wat betreft online marketing en website development. Een fullservice internetbureau is het sterkst wanneer deze diensten aanbiedt die complementair aan elkaar zijn en elkaar versterken. Een goedlopende website is een combinatie van verschillende factoren bijvoorbeeld een goedlopende Google Ads campagne samen met een conversie gerichte website. Stel dat de website niet conversiegericht zou zijn, dan zie je dat het verkeer wat op de website komt, de website ook weer snel verlaat. Dat zijn gemiste kansen. Een fullservice internetbureau pakt ook deze combinatie op en zorgt dat het een gestroomlijnd proces is.

De basis moet goed zijn

Een fullservice internetbureau als Sommet Media kan niet zonder een goed ingerichte basis. Daarom kijken we voordat we aan de slag gaan of de belangrijkste tool, Google Analytics, goed staat ingericht. Google Analytics laat al jouw websiteverkeer zien en kan ook jouw doelen en conversies meten, dit is belangrijk om verder op uit te bouwen.

Google Analytics laat zien wie jouw website hebben bezocht, waar ze vandaan komen, wie ze zijn en wat ze hebben gedaan. Belangrijke informatie waar een fullservice internetbureau niet zonder kan.

Verschillende diensten

Als fullservice internetbureau bieden we het volledige online marketing pakket aan. Het is begrijpelijk dat je niet precies op de hoogte bent van alle diensten. Daarom hebben we een aantal van onze diensten hieronder toegelicht.

SEA

SEA staat voor Search Engine Advertising. Hieronder vallen Google Ads en Bing Ads. Dit zijn betaalde advertenties die bovenaan de pagina komen te staan. Zo kun je dus je plek kopen en weet je zeker dat jouw advertentie vaak gezien wordt.

SEO

Deze afkorting staat voor Search Engine Optimization, wat betekent dat je zo hoog mogelijk in de zoekresultaten komt zónder daarvoor te betalen. Het verkeer wat via deze weg op jouw website komt wordt ook wel organisch zoekverkeer genoemd.

Social media marketing

Denk hierbij aan adverteren op Facebook, Instagram, LinkedIn, etc. Op alle sociale platformen is het mogelijk om een advertentie te plaatsen maar ook “normale”, organische berichten zijn belangrijk. Hierin denken we graag met je mee!

Webdesign & Webdevelopment

Het ontwerpen van een website wordt webdesign genoemd en het bouwen ervan webdevelopment. Omdat Sommet Media een fullservice internetbureau is, vallen deze werkzaamheden ook in ons takenpakket.

Hoe gaan we te werk?

De eerste kennismaking is altijd vrijblijvend. Je vertelt ons wie je bent en wat je doet, en nog belangrijker: waar je naartoe wilt met jouw bedrijf/website. Samen stemmen we af welke weg je daarvoor moet bewandelen. We laten je voorbeelden zien, bespreken welke media we daarvoor in kunnen zetten en in welke periode deze ingezet moeten worden. Sta je aan het begin van een nieuwe campagne of boeken jouw bestaande campagnes geen resultaat? Geen zorgen, wij kijken graag met je mee. We beginnen met de quick-wins: waar kunnen we in korte tijd grote stappen zetten? Daarbij kijken we niet alleen naar de campagne cijfers maar maken we ook gebruik van verschillende analyse tools waarbij we zicht krijgen op de website en hoe deze presteert. Hoe gedragen klanten zich als ze via een campagne binnenkomen? Daarna richten we ons op de langere termijn. Alles om een hoog rendement te halen uit de campagnes. Hierbij kan je denken aan een combinatie van diensten zoals de website conversiegericht inrichten of SEO gaan gebruiken. Dit alles beslissen we natuurlijk in samenspraak.

Waarom kiezen voor een fullservice internetbureau?

Een fullservice internetbureau is ten alle tijden op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Sommet Media houdt altijd alle kennis up to date. Dit is belangrijk omdat er door de jaren heen nogal wat verandert op het gebied van marketing. Jouw campagnes blijven hierdoor altijd online en optimaal presteren.

Het grote voordeel van een fullservice internetbureau is, zoals al eerder besproken, de combinatie van website en advertenties. Doordat alles zich onder één dak bevindt kunnen we altijd snel schakelen.

Sommet Media doet altijd nét dat stapje extra voor de klant en vindt persoonlijk contact erg belangrijk. We communiceren altijd op een heldere en transparante manier en helpen je graag als je vragen hebt.

Ben je na het lezen van deze blog nieuwsgierig geworden wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op en dan bespreken we de mogelijkheden.

Kevin

Kevin

Online Marketing Strateeg

Neem contact op met onze expert en zie wat we voor jou kunnen betekenen.

Gerelateerde blogs

Klaar voor de stap omhoog?

Wil je meer halen uit je website, webshop en online marketing? Als full service internetbureau bieden wij alles onder één dak aan.